AKTUELNO

Okončanje njihovog braka je neminovno.

Brak između Slobe Radanovića i Kristine Kockar je doživeo propast nakon što je pevač svoju suprugu prevario sa Lunom Đogani nakon samo nedelju dana pošto je ušao u Belu kuću.

Kiji je zasigurno teško pala Radanovićeva izdaja, ali ako je verovati njegovim rečima, njihova veza je zapala u krizu i samo je bilo pitanje vremena kada će se i okončati.

Foto: TV Pink Printscreen

Kockareva je istakla da mu ovu prevaru neće oprostiti i oboje su se usaglasili da žele razvod, ali da će sačekati kraj rijalitija. Jedno od pitanja gledalaca se odnosilo na to da li bi Sloba pristao na razvod ukoliko ne bi bile prisutne kamere. Oboje su dali odgovor na ovo, a prvi je to učinio Sloba.

Da. Mislim da bi treba prvo da raščistimo nešto, da popričamo. Ali ako bi bilo bez kamera, mislim da bi imali vremena da porazgovaramo o svemu. Ne pitam se samo ja ovde. Razvod je neminovan, mi smo to ostavili za posle rijalitija - rekao je on.

Foto: TvPink Printscreen

Dogovorili smo se da to bude nakon rijalitija. Imam fobiju od kamera i bubica. Jedino u advokatskoj kancelariji kod našeg advokata. Ako se dešava to negde mobilno, onda ne. Mi smo se već dogovorili. Naše mišljenje se sigurno neće promeniti za tri meseca - bila je iskrena Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Između Slobe i Lune POSTOJE EMOCIJE?! Luni PREKIPELO: ON VOLI OBE! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'