AKTUELNO

Da li će mu uzvratiti?

Maca Diskrecija trenutno je u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, Zadruzi, a o njoj se napolju mnogo piše i priča. Ona se našla na spisku najboljih cica u emisiji Paparaco lov, a komentare koje je dobila sigurno joj se neće dopasti.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Sanja Marinković, Ognjen Amidžić, Saša Vidić, Marko DNK i njegov komšija Žika i Miloš iz Projekat benda ocenjivali su najlepše žene na našoj javnoj sceni. Oni nisu imali baš lepo mišljenje o Maci, a Saša Vidić je posebno razočaran njom:

Tužno je što ona uopšte funkcioniše u ovoj zemlji. Moram da je preskočim, povratiću od nje. Bože, baci kamen i budi precizan. Sirota. - rekao je Saša.

Foto: TvPink Printscreen

- Sve mi se dopada, samo da nije lujka - rekao je Marko DNK, koji je ranije imao bliske susrete sa Macom, pa čak želeo i da prevari suprugu sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da ocenjujem seksipil ove žene jer smatram da seksipil ide iz glave, a mislim da ona nema ništa u glavi - rekla je Sanja Marinković.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAJGORE JE PROŠLO: NAKON ŠTO JE HITNO OPERISAN, oglasio se mladi folk pevač! (FOTO)

Verujemo da se Maci neće dopasti ovi komentari kad bude izašla iz rijalitija, a da li će uzvratiti nešto onima koji su je ocenjivali, videćemo.

Autor: N. Vujčić

#Paparazzo Lov

#Saša Vidić

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'