AKTUELNO

Voditelji radija ,,Amnezija" dočekali su jednu zadrugarku sa i te kako zanimljivim pitanjima.

Miljana Kulić sinoć je briljirala na nastupu ,,Zadrugovizije" uz pesmu ,,Brazil" pevačice Bebi Dol, gde je zasigurno osvojila srca mnogih, a naročito novinara zahvaljujući kojima je i osvojila nagradu. Kako je dobila pohvale i preporuku da nastavi da se bavi pevanjem, ona je iskreno samo za radio ,,Amneziju" poručila da je i te kako svesna svojih glasovnih mogućnosti.

Još pokušavam da dođem sebi. Kako su godine prolazile ja sam shvatila da nemam glasovne mogućnosti, a nikad nisam tražila stručnu pomoć profesora. Danas sam shvatila kada sam čula sebe da meni pomoći nema. Ja sam sada u petom mesecu svakako, želim da se pozabavim svojim detetom koje ću sama odgajati, a ne da se bavim pevanjem jer ja sam rijaliti igrač.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon mnogobrojnih pozitivnih komentara, bilo je vidno da je MIljana danas i te kako raspoložena za druženje. Međutim, voditelji radija bili su toliko kreativni da su svu pažnju usmerili na glasine koje se pišu o njoj, pa su joj tako uputili jedno pitanje koje je šokiralo sve gledaoce.

- Poznata si po tome što si uhodila poznate ličnosti, ali mi razumemo da si ti samo želela da se nađeš u njihovoj blizini, a koliko sam čuo u tvojim izlaganjima, kako ti je izgledalo to što važiš samo za nekog ko je uhodio poznate ličnosti i da li se osećaš mnogo gore zbog toga?

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam imala veliku želju i potrebu da upoznajem poznate ličnosti, čak sam jednom bila i na slavi kod Cece. Pre toga sam otišla u Žitorođe da pitam njene roditelje kada će ona doći. Oni su mene tom prilikom pozvali na slavu, kao i njena baka, koja više, nažalost, nije živa. Dala mi je njene slike sa Arkanom sa venčanja, ali tad ona nije bila toliko poznata javnosti, sada je dostigla maksimum. Fenomenalno sam se provela na slavi. Bila sam sa Cecom i njenom sestrom, one su meni maksimalno posvetile svoje vreme i pažnju. Posle toga sam se čula sa njom, tako da sam imala tu neverovatnu želju. Što se javnih ličnosti tiče pratila sam ih od malena, bilo je predstavljeno na ovoj televiziji. S obzirom na to da me samo škola interesoavala. Ja kad naučim sve odem nešto da radim, a onda obavezno gledam takmičenje i tamo sam dosta njih upoznala, ali eto, to je to što ljudi rade kad postanu slavni pa zaborave šta si sve učinio za njih - rekla je Miljana.

Jednom prilikom je bila toliko uporna u opsedanju Cecinih roditelja da su morali da reaguju i organi reda, pa ju je policija jedva udaljila od njene kuće u Žitorađi.

K. Ristić

#Miljana Kulić

'