AKTUELNO

O ovoj njegovoj izjavi svi pričaju.

Gledaoci Televizije Pink imaće priliku da u četvrtak, 22. februara u 22 sata pogledaju prvo izdanje spektakularnog kviza humanitarnog karaktera "Ko je na vrhu?". Ekipa "Premijere" posetila je snimanje prve epizode gde je uspela da zabeleži kako se snašao dobro poznati voditeljski dvojac Katarina Šišmanović i Milan Kalinić, koji je početak intervjua pred premijernim kamerama iskoristio priliku da se našali na svoj račun, ali i račun svoje koleginice.

Foto: Miloš Rafailović

- Šta da ti kažem, svašta se priča o njima. Za ovog malog plavog i da voli muškarce, da mu je brak paravan, da ima patetično mali IQ - našalio se Kalinić odmah na početku, a onda je reč prepustio dragoj koleginici, sa kojom je, takođe, radio pre punih pet godina.

- Kao da smo nastavili da radimo zajedno, ali zaista. Kao da nije ni bilo pet godina ove pauze - istakla je Katarina, koja je nakon duge pauze na snimanju kviza "Ko je na vrhu?" osetila još bolju i pozitivniju energiju, što će, nema sumnje, već sutra uočiti i milionski auditorijum Televizije Pink.

Foto: Miloš Rafailović

- Katarina je jedna od mojih koleginica koje me prate na pravi način - nahvalio ju je Kalinić, dok je Katarina, ipak, imala potrebu da istakne da njih dvoje nisu uvek bili u sjajnim odnosima.

- Ti i ja, kad smo radili "Sve za ljubav", malo smo se svađali, malo ovako, malo onako - prisetila se nasmejana voditeljka, koja jedva čeka emitovanje prvog izdanja spektakularnog kviza koji će, prema svim prognozama, oduševiti gledaoce kraj malih ekrana.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Već sutra imaćete priliku da vidite kako su se u novom kvizu snašli Dara Bubamara, Aleksandar Sale Cvetković i Damir Handanović, a njihove prve utiske pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Katarina Šišmanović

#Ko je na vrhu?

#Milan Kalinić

#Premijera

'