AKTUELNO

Samo pet godina su uživali u zajedništvu.

Najveć balkanska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović udala se pre tačno 23 godine, 15. februara 1995, za svog izabranika Željka Ražnatovića.

Foto: E-stock/Đenka

Ona se sama prisetila ovog dana danas, 18 godina posle njegove smrti, objavivši na Instgaramu njihovu zajedničku fotografiju koja je nastala tog najvažnijeg dana u njenom životu.

Ovim je pokazala da čak ni danas, kada su prošle skoro dve decenije otkad ga nema, ona žali za njim i sa setom se seća ovog dana koji je bio poseban za oboje, a koji sada provodi sama.

Foto: Instagram

Na svadbi koja je održana pre 23 godine u jednom beogradskom hotelu bilo je čak 800 zvanica, a mediji su je nazvali "svadbom veka", dok su sve detalje direktno prenosili BBC i CNN.

Ceremonija je bila organizovana po tradicionalnim sprskim običajima, a vsatovi su išli po mladu u Žitorađu, dok je crkveno venčanje održano u Crkvi Svetog Arhangela Gavrila.

Foto: Printscreen Youtube

Ukupan ceh koji su gosti napravili na ovom slavlju povodom njihovog venčanja iznosio je 100.000 maraka.

Podsećanja radi, Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000. godine u hotelu "Interkontinental" zajedno sa svojim prijateljima Milenkom Mandićem i Draganom Gavrićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE JOŠ: ON JE NJENA LJUBAV: Ceca Ražnatović se ne ODVAJA OD NJEGA! (FOTO)

Od tada Ceca nijednom nije propustila da ode na njegov grob tog datuma, pa je i ove godine sa decom, Anastasijom i Veljkom, održan pomen povodom datuma smrti čoveka koji je bio ljubav njenog života.

Autor: V. T.

#Anastasija Ražnatović

#Arkan Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'