AKTUELNO

Ima zacrtan put!

Glumica Sofija Rajović postala je poznata u javnosti po voditeljskim poslovima koje je radila, ali je sada gledaoci sve više gledaju u glumačkim rolama, što njoj jako prija jer uživa u onome što radi. Za portal Pink.rs Sofija je otvoreno govorila o sebi, ko je ona, o tome da li planira udaju, da se ostvari u ulozi majke, ali i zdravstvenim problemima koje je imala.

Ja sam neko ko očigledno nije svestan mnogih stvari koje se dešavaju oko nje, ja nisam svesna ni ovoga što nosi moj posao, ja to gledam kao neku lepu stvar, koja se ne razlikuje od tvog posla novinara ili devojke koja radi u banci, jedino što sam javnom mnjenju poznata likom. Ja se ponašam kao neka devojka iz kraja, koliko god to bio kliše, niti sebe smatram višim od toga niti mislim da iko sebe treba da veliča. Ako neko već treba da nas veliča, onda da ne budemo to mi sami - započela je Sofija intervju za naš portal.

Glumica priznaje da je trenutno zaljubljena, ali da ne pravi planove kada je udaja i rađanje dece u pitanju. Ipak, misija joj je da se ostvari u ulozi majke:

Ja sam uvek zaljubljena (smeh), ako ne u osobu, onda u život. Uvek nalazim stvari u koje se zaljubljujem. Ako mislimo konkretno na partnera, jesam, zaljubljena sam. Naučila sam kroz život da ne planiram previše, jer ima ono "Ti planiraš, Bog ti se smeje", tako da sam naučila da živim u datom trenutku i mislim da je to veliki luksuz u današnje vreme. Hvala Bogu da ga imam, jer ne bih mogla da živim kao neko ko robuje svojim neostvarenim snovima ili ko se ograničava vremenski da mora nešto, od posla pa do tih privatnih stvari. Mislim da jedini uspeh u životu, barem ja gledam tako, jeste kroz porodicu i da li ste se tu ostvarili. Bilo koji drugi uspeh u smislu novca, posla, karijere ne može da se poredi sa tim. Moja životna misija je da postanem majka iz razloga što mogu da potpišem da ću biti divna u toj ulozi (smeh) i zaista uzorna u svemu što se tiče dece, pa i muža. Moji prijatelji kažu da imam previše ljubavi i da to treba da kanališem. Tako da, po mom mišljenju, sve što uradite na tom nekom drugom planu, a ne ostvarite se kao roditelj, kao da niste ni živeli jer kad dođemo u određene godine onda doživljavamo jednu divnu stvar - da gledamo svoju decu, svoje unučiće kako idu kroz život, a od toga nema ništa lepše - kaže Sofija sa osmehom na licu.

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da Sofija boluje od metaboličkog poremećaja koji se zove "insulinska rezistencija", ali ona tvrdi da je od svega toga napravljena prevelika drama i otkrila nam je kako se sada oseća:

To je potpuno izvučeno iz konteksta, napravljena drama ni oko čega. Morate da znate o čemu se radi tu da biste znali da nije ništa strašno, već da postoje stvari koje prate tu, ne bih je nazvala bolest, taj disbalans koji se video na meni. Ja sam u jednom trenutku rekla šta se dešava jer mi je bilo muka da objašnjavam zašto sam se ugojila, pa smršala, pa ponovo ugojila i onda sam rekla "Imam problem koji se zove insulinska rezistencija" i to je to. Sredila sam to, odlično se osećam, sve je okej. Mnogo je tu veliki akcenat bačen na to, nikakav to veliki problem nije bio. Jedino što treba, ako imate problem sa insulinskom rezistencijom, jeste da se to reši na vreme da ne bi kasnije dovelo do nekih težih stvari, kao što je dijabetes 2. Moj otac je bio doktor i uvek je govorio jednu divnu rečenicu - "Vreme je najbolji lek" i u skladu sa tim svi treba da idemo na kontrole i da vodimo računa o sebi i svojim bližnjima, ako je to moguće.

PROČITAJTE JOŠ: KANCERU, JE*I SE! Poznata glumica nakon operacije raka dojke POSLALA SNAŽNU PORUKU! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Intervju

#Sofija Rajović

#glumica

'