AKTUELNO

Bez velike polemike doneli odluku.

Veliki šef je povodom novog zadatka koji je zadao zadrugarima poslao pismo u studio u Šimanovcima kako bi Dušica Jakovljević skrenula pažnju ukućanima da se dogovore oko toga kojom će se pesmom predstaviti na "Zadrugoviziji" i nagovestio da je učešće na takmičenju obavezno.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, Zadrugovizija je veoma važno takmičenje koje će se održati u utorak uveče u okviru emisije Amidži šou. Neophodno je da se dobro pripremite i što bolje uvežbate svoje nastupe. Zadrugari koji su u timovima sa pevačima moraju pripremiti koreografiju, jer će oni biti na sceni sa pevačem i pomoći da nastup izgleda još bolje. Zato se i oni moraju potruditi isto koliko i pevači. Postoji jedna nedoumica koju morate rešiti. Miljana je danas odabrala da peva pesmu "Brazil", međutim, Đekson je nekoliko trenutaka kasnije odabrao istu pesmu, iako je rečeno da dva takmičara ne mogu nastupati sa istom numerom. Odmah se morate dogovoriti koju će pesmu spremati Đekson, a koju Miljana... Osim Saške i Mace, koje su odbile i da pevaju i da učestvuju u nečijem timu, svi ostali zadrugari moraju učestvovati. Još jednom vas podsećamo da su Marija Ana, Vojke i jedna od nominovanih, ona koja večeras ne bude izbačena, vokalni mentori Zadrugovizije - pisalo je u Pismu Velikog šefa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemanja Đerić Đekson je pristao da on izvodi pesmu "Gori vatra", a Miljani Kulić prepustio je pesmu "Brazil". Ostaje da vidimo kako će u narednim danima izgledati njihova priprema i da uživamo u njihovoj izvedbi.

Pročitajte još: Janjuš Kiju KOVAO U ZVEZDE, a Bora joj se PODSMEVAO: Ona je pregažena, izorana kao njiva! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

#Zadruga - RTV Pink

'