AKTUELNO

Pred kamerama emisije "Premijera vikend specijal" Mirjana Alavanja prokomentarisala je brak njenog brata sa stjuardesom.

Kao što je publika Televizije Pink navikla, Premijerna ekipa svakodnevno donosi zanimljive detalje iz života poznatih. Rijaliti "Zadruga" najgledaniji je program ovog tipa i obara sve rekorde gledanosti, pa ne čudi što je ekipa emisije "Premijera Vikend specijal" otišla u Zrenjanin, rodno mesto Slobe Radanovića i Kristine Kockar, koji trenutno borave u Beloj kući.

Kija je nakon što ju je suprug prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju iznela niz detalja iz njihovog privatnog života, ali nije zaobišla ni članove njegove porodice. A za Televiziju Pink govorili su Slobina sestra Mirjana Alavanja i njihov otac Dušan Radanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je izuzetno poštovana sa naše strane! To što ona nije želela kontakt sa nama, nije želela zaovu, svekra, svekrvu, to je već njen problem i njena odluka - rekla je Slobina sestra Mirjana i dodala:
To što oni iznose o sebi i svom odnosu, to je njihov prljav veš. To me ne dotiče, a lično mi smeta što je Kija mama Draginju non-stop pominje, non-stop joj je u ustima. Da ostavi ženu na miru, ta žena joj reč nije rekla. Jedina zamerka koju je imala je bila posle svadbe. Ako se to uopšte može nazvati zamerkom ili svađom, samo je pitala: "Zbog čega si ljudima u crkvi okrenula leđa i izašla iz crkve da niko nije mogao da ti čestita?". Samo je to pitala, a ona se verovatno našla uvređenom i to je ta čuvena svađa o kojoj se priča, ako se to može nazvati svađom.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirjana tvrdi da je samo jednom imala zamerke na račun snajke i da se nakon toga nije mešala.

Ja sam probala da mu kažem nešto o njoj, prvi-drugi dan kad su se upoznali i došli kod nas. On je pre toga imao jednu još dugu vezu, a ona (Kija) je došla i počela da cepa te slike njihove, te mede što mu je ona kupovala. Ja sam se zgrozila i rekla sam: "Bobo, ti ovo njoj sada dozvoljavaš? Teško tebi sa njom". To je bio ceo moj komentar na samom početku njihove veze, posle mu reč nisam rekla - izjavila je Slobina sestra.

Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Slobodan Radanović

#emisija

'