AKTUELNO

Večeras je bilo do kraja neizvesno ko će od takmičara otići u izolaciju.

Nadežda Biljić i Bane Čolak bili su potrčci za ovu nedelju, a voditelj Ognjen Amidžić posetio je Belu kuću kako bi se donela odluka ko će od njih dvoje biti nominovan i otići u izolaciju i ko će se od ostalih ukućana tamo i pridružiti.

Naime, svako je imao određene stavove po pitanju Nadežde i Baneta, a posle glasanja koje je dugo trajalo, takmičari su odlučili da u izolaciju ipak pošalju Nadeždu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam šta da kažem, mislim... iskreno da ti kažem, ja bih volela da idem sutra kući. Tako da, još mi je draže što mnogo njih čeka da ode, volela bih da je usrećiš i to je to - rekla je Biljićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče svima, očekivao sam da ću dobiti ipak sam ja ovde duže i zahvalio bih se svima koji su glasali za mene - rekao je Bane.

Ognjen je posle toga podigao Milicu Dugalić, Nenu Petrović, Jelenu Krunić i Vladana Vojnovića Vojketa kako bi napetost bila veća pre nego što saopšti ime zadrugara kojeg je nominovala publika. Na kraju se ispostavilo da je najmanje glasova publike dobila je Nena Petrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja hoću da se zahvalim gledaocima, ja zaista nisam dobro. Što se tiče ovih ljudi, drago mi je što sam ih upoznala. Nikome ništa ne zameram, čovek je onoliki koliko oprašta, oprostite i vi meni ako sam nešto uradila i to je to.

K. Ristić

#Rijaliti Zadruga

'