AKTUELNO

Šta god da se dogodi, na kraju uvek završe zajedno uz čašicu razgovora.

Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić do sada su imali bezbroj konflikata i neprijatnih situacija koje su stvarale i te kako veliku tenziju u kući. Među njima su odnosi i dalje ostali nerazjašnjeni, a činjenica je da su strasti još uzavrele.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, oni su ponovo imali raspravu koja se nastavlja otkako je Marija Ana postala regularna učesnica u najpopularnijem rijalitiju.

Šta, ja treba da budem ponosna kad pogledam svoje klipove kad smo imali se*s? Neću više to da radim - rekla je Marija Ana.
A to ti glupo, a nije ti bilo glupo što si ono uradila? - pitao ju je Filip.

Foto: Printscreen Youtube

To mi nije glupo, mi smo bili zajedno svega 10 dana, boli mene uvo što je on tvoj drug. Ja sam iz inata krenula u dopisivanje sa njim. Na silu me niko nije terao! Da li si se ti na silu zaljubio možda? Ti hoćeš da budeš okej sa mnom da bi imao seks, a ja ti kažem da to neću - priznala je Marija Ana.
Ti misliš da ti meni trebaš da bih ja ispao frajer? Ti si toliko nerealna riba, posle svega ja pričam najnormalnije. Ti si debil. Ti ne možeš da izgovoriš ništa, a da mene ne potkočiš - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

U razgovoru se moglo čuti koliko je Filip povređen zbog njenog odnosa sa njegovim drugom, a ona mu je obrazložila i šta je radila sa njim tokom njihove ljubavne veze koja i nije dugo potrajala.

Ja sam sa njim spavala samo dva puta zbog toga što je on forsirao da mi idemo u bioskop, da blejimo sa njegovim društvom, da se šetamo...nije to bilo zajebancija, mi smo stvarno bili zajedno - ispričala je Marija Ana.

K. Ristić

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

'