AKTUELNO

Svako od takmičara imao je priliku da obrazloži koga u Beloj kući smatra najvećim folirantom i zbog čega.

Kako su se svi zadrugari izjasnili povodom pisma Velikog šefa koji im je dao zadatak da svako od njih jasno kaže ko je po njihovom mišljenju najveći folirant, tako su šansu dobili i gledaoci koji verno prate najpopularniji rijaliti program u regionu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada su takmičari glasali, bilo je evidentno da će baš ova ukućanka poneti titulu najvećeg foliranta u Zadruzi, ali onako kako je publika glasala bilo je sasvim šokantno i neočekivano.

Dragi zadrugari, svojim glasovima ste Kristinu odabrali za najvećeg foliranta, ona je ponela ovu nezahvalnu titulu. Osim toga što ste vi glasali, glasala je i publika. Moramo Vam reći da je po gledaocima titulu najvećeg foliranta ponela Sanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pretpostavljalo se da će svi takmičari glasati za Kristinu Kiju Kockar, ali Sanju Stanković je ovo priznanje šokiralo, a najviše Jovanu Tomić Matoru koja se svim silama trudi da stane u njenu odbranu šta god da se dogodi.

A svi Sanju shvataju pogrešno zbog mene i svi misle da je folirant. Pa dobro, Sanja, nećemo se više družiti, vidiš da si folirant! - šalila se Matora.

Foto: RTV Pink

Gledaoci su, evidentno, glasali malo drugačije od zadrugara, pa osim što su Sanju stavili na prvo mesto, Kija se našla na drugom, na trećem Divna Milanović, na četvrtom Luna Đogani a na petom Nena Petrović. Ko se našao na prvih 10 mesta, pogledajte na grafikonu ispod:

Foto: TV Pink

Ovo je bilo i te kako nepredviđena situacija, a kako će se situacija u Beloj kući odvijati do daljnjeg, preostaje nam da ostanemo uz Tv Pink i najčitaniji portal u Srbiji pink.rs.

K. Ristić

#Kristina Kockar

#Sanja Stanković

'