AKTUELNO

Nije mu bilo teško da prizna kako se zaista oseća!

Nakon što je stiglo pismo Velikog šefa u kojem je svako od takmičara morao da navede koj je po njihovom mišljenju najveći folirant u Zadruzi, Marko Janjušević Janjuš oglasio se povodom toga, ali je i uradio nešto što niko nije očekivao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, on je izabrao Dragicu Janičić što je i bilo očekivano zbog konflikta i svađa koje su imali u proteklih nekoliko dana, a onda je usledila jedna molba koja je mnoge ostavila bez teksta.

Molim produkciju da mi omogući da kad uđem u kupatilo da okrene kameru, jer ja moram da se samozadovoljim - priznao je Janjuš.

On je nakon ove izjave priznao da je bio u potpunosti iskren i da je to ono što mu apsolutno ne dozvoljava da normalno funkcioniše u kući pa je tako i često neraspoložen za bilo kakve akcije koje se zahvaljujući Velikom šefu svakodnevno dešavaju u kući.

Foto: Printscreen Youtube

Svi ukućani bili su zatečeni ovom izjavom, ali je rasprava prošla bez ikakvih prigovora, jer su svi oni koji dele prostorije sa njim u potpunosti razumeli njegovu otvorenost za stolom i pred svima.

Video možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Marko Janjušević

'