AKTUELNO

Sama se pita!

Kao što ste navikli svake subote, i danas vas očekuje novo izdanje emisije "Magazin In" autorke i voditeljke Sanje Marinković. Ova emisija već godinama obara sve rekorde gledanosti, što nije čudno, obzirom da se lepa voditeljka uvek trudi da dovede zanimljive goste sa kojima priča na teme koje interesuju njenu publiku.

Foto: TvPink Printscreen

Tako će biti i danas jer su se kod Sanje u gostima našli voditeljka Katarina Šišmanović, gradski menadžer Goran Vesić, trener za lični razvoj Siniša Ubović, pevačica Seka Aleksić i doktorka Nada Macura koji su na duhovit i svoj način odgovarali na pitanja koje im je voditeljka postavljala.

Foto: TvPink Printscreen

Neizbežno je da se u Sanjinoj emisiji priča o ljubavi, pa je tako Katarina Šišmanović, koju će publika uskoro gledati na televiziji Pink kao domaćicu kviza "Ko je na vrhu", otkrila da ne može više da čezne:

Ma kakva čežnja u ovim godinama, ma gde to postoji u ovim godinama? Dokle da čeznem? - upitala je kroz smeh Katarina.

Foto: TvPink Printscreen

Šta su sve gosti Sanje Marinković otkrili o sebi saznaćete ako danas, od 17 časova budete bili uz televiziju Pink, a u donjem snimku pogledajte samo delić zabave koja vas očekuje u emisiji "Magazin In".

Autor: N. Vujčić

#Katarina Šišmanović

#Magazin In

#voditeljka

'