AKTUELNO

Svi su očekivali blizance.

Princ Filip i princeza Danica Karađorđević broje sitno do rođenja njihovog prvog zajedničkog deteta. Buduća mama otkrila je koliko joj je značila pomoć supruga tokom trudničkih dana ali i kako su svi oko njih reagovali na činjenicu da ne nosi blizance.

Foto: Tanjug

Naše dete je novi član porodice Karađorđević, čiji se dolazak iščekuje sa nestpljenjem. Zanimljiv je podatak da Filip ima brata blizanca, kao i moj otac, tako da je sa obe strane postojala mogućnost da mi se desi blizanačka trudnoća. Kada sam se vratila sa prvog ultrazvuka, svi su me pitali da li sam sigurna da nosim samo jednu bebu - navela je Danica Karađorđević.

Princeza je istakla da je princ Filip veoma brižan i da joj mnogo vremena i pažnje posvećuje naročito u poslednjih devet meseci od kako je u blagoslovenom stanju.

Filipova briga mi je mnogo slatka. Brižan je i pun ljubavi. Pripremao mi je supice, brinuo da li sam unela dovoljno vitamina i gvožđa, ponekad sam imala utisak da barata sa više informacija o trudnoći od mene - zaključila je princeza.

Foto: Tanjug

PROČITAJTE JOŠ: IPAK SU ZAJEDNO?! Ana i Rasta DELE ISTU SOBU u Skoplju, a na zajedničkom koncertu su se čak i POLJUBILI! (FOTO+VIDEO)

Inače, princeza je oduševila celu naciju kada je podelila informaciju da će naslednika kraljevske porodice roditi upravo u srpskoj prestonici.

Autor: R. L.

#Filip Karađorđević

'