AKTUELNO

Hteo je sve da joj kaže u lice, ali mu nije pošlo za rukom, pa je imao svašta da joj poruči preko portala Pink.rs.

Anabela Atijas, majka Lune Đogani, prilikom gostovanja u studiju kod Dušice Jakovljević pretprošlog četvrtka, iznela je optužbe na račun Kristine Kockar rekavši da je upravo ona dala jednoj od redakcija fotografije dopisivanja svog supruga Slobodana Radanovića i Marka Zeca. Posle toga ona je pozvala crnogorskog modela da se telefonski uključi u emisiju ako ima nešto da doda na ovu temu, što je on, kako redakcija portala Pink.rs saznaje, i pokušao, ali je malo zakasnio, jer se emisija u tom trenutku završavala.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam hteo da se uključim odmah čim su mi javili "evo, Anabela te proziva u studIju u Zadruzi" i odmah sam prebacio na Pink. Posle kad sam čuo snimak nisam mogao da verujem šta je pričala, jer je nisam dirao i nisam ni reč rekao za nju. Čuo sam u snimku da me je prozivala "kako bih volela da se uključi Marko Zec", kao da je htela da se sprda sa mnom - rekao je Zec, koji je među prvima napustio "Zadrugu", najgledaniji rijaliti u regionu.

On je tada hteo da se objasni sa njom i stao je u Kijinu odbranu, jer smatra da ona nije uradila ono za šta ju je pevačica optužila.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mislim da Kija nije dala te slike i dopisivanja kako je Anabela rekla - kratko je prokomentarisao on, uveren da je u pravu.

Što se tiče same Anabele, imao je malo više da kaže o njoj, ističući da je ona trenutnu Luninu popularnost iskoristila da bi oživela sopstvenu karijeru.

Foto: Pink.rs

- Mislim da je ta priča zaboravljena sve dok Luna nije ušla u "Zadrugu". Svi su zaboravili na Anabelu i sad još stavlja na Instagram fotografiju i piše "Lunina mama" da bi je što više ljudi zapratilo, što je stvarno jadno - otvorio se Marko za naš portal.

On ni o bivšoj cimerki Luni nema najbolje mišljenje, a čak su se jednom prilikom i sukobili dok je boravio u velelpnom zdanju u Šimanovcima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Što se Lune tiče, ona je veštačka i pretvara se mnogo, uvek se sređuje za emisije uživo i ne reaguje dobro na kritike gledalaca. Kada je izašao Palke tu me je iznervirala. Žensko je, devojka, pa nisam hteo da je napadnem, ali kad je on izašao ona je spomenula "je li moguće koji debili sve ostaju" i pogledala je tada u mene. Drugi put kad sam joj uhvatio pogled rekao sam joj "nemoj više u usta da si me uzela", pa mi se izvinila posle nekoliko sati - ispričao je Zec.

Isto tako, on zamera Radanoviću zbog toga što je pričao da mu je Marko pisao tek kada je model napustio "Zadrugu", umesto da mu je nešto rekao dok je bio unutra.

Foto: Pink.rs, Printscreen youtube

- Sloba da je rekao meni u lice da sam mu slao fotografije dok sam bio u Zadruzi, ja bih mu rekao "imaš li ti nešto protiv mene". Ali niko nije ništa rekao dok sam tamo bio, inače bih im svima odgovorio - kaže on i dodaje da je uveren da je Kristina bila glavna u njihovom braku:

PROČITAJTE JOŠ: TREPERILA OD BESA: Luna skočila kad je čula šta je Slobina žena pričala o njima, on nije mogao da dođe do reči, A ONDA JU JE KIJA UĆUTKALA! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

- Sloba se Kije plaši, ona ga je izdresirala kao pitbula, tako da koristi Lunu kako bi izbacio bes koji drži u sebi. A što takve reči ne može da kaže Kiji -

Autor: V. Tanacković

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Marko Zec

#Rijaliti Zadruga

'