AKTUELNO

Sloba ne gaji emocije prema svojoj ženi, to smo svi videli - kaže Lunin otac.

I dok javnost i dalje bruji o ulasku pevačice Anabele Atijas, majke Lune Đogani u rijaliti ''Zadruga'', njen otac, denser Gagi Đogani šokirao je sve svojom izjavom.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE PRUŽIO PODRŠKU ANABELI! OGLASIO SE I ĐOLE ĐOGANI: Evo šta kaže o Luni i Slobi!

Foto: TvPink Printscreen

Naime, novinarka emisije ''Amidži šou'' uradila je intervju sa denserom, a on je tom prilikom otkrio da je ponosan na svoju ćerku, te da bi Slobu Radanovića prihvatio za zeta, ali samo ukoliko on raščisti sve sa sadašnjom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Podržao sam Lunu, ali nije mi bilo svejedno. Ponosan sam na Lunu i dobro se kotira nevezano što se zaljubila u Slobu. Ja to kao tata posmatram malo drugačije, ipak je moje dete u pitanju. Sve što se dešava unutra je meni okej. Može da se rodi tamo ljubav, u rijalitiju je sve 10 puta jače. Možda je on ušao s tom namerom, ali malo su se zaigrali. Videli smo svi kako je on reagovao kad je ušla Kija i to je prvi znak da su nestala osećanja prema njoj. Videlo se da nema emocije prema ženi - rekao je Gagi i dodao da će prihvatiti Slobu za zeta ukoliko se on razvede od sadašnje supruge.

Foto: TvPink Printscreen

- Luna je zaljubljive prirode. Ona je ispala rasturačica brakova, to mi je bezveze. Sloba je njoj dao povoda. Ako Sloba lupi šakom o sto i završi sa Kijom onda ću ga prihvatiti - rekao je Gagi pred kamerama emisije ''Amidži šou''.

Autor: M. K.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'