AKTUELNO

Svetlana Aleksić Piljikić danas obeležava prvi rođendan svom prvencu.

O trudnoći i porođaju pevačice Svetlane Seke Aleksić prošle godine najviše se pisalo i govorilo s obzirom na to da je rodila sina Jakova nakon više od šest godina čekanja i molitvi. Danas, pevačica i njen suprug Veljko Piljikić organizovali su veliku proslavu u jednom restoranu u Staroj Pazovi kako bi sa svojim najbližim članovima familije i prijateljima proslavili Jakovljev rođendan.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ponosni roditelji stigli su u restoran gde dočekuju goste, a za svog mezimca prostor su uredili plavim balonima i ogromnim medom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pevačica je posebno očarana tortom na kojoj je postavljeno celo malo životinjsko carstvo, a koliko je opčinjena svedoči i broj fotografija koje je Seka objavila na svom profilu na instagramu.

Nije što je naša, ali ja lepšu tortu nisam videla - napisala je Seka, a jedino je šteta što se Jakov neće sećati ni ukusa, ali ni izgleda torte.

Ispred restorana, goste dočekuju i maskote omiljenih crtanih junaka najmlađih, Maša i Meda.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Koleginica Slađa "Alegro", prva je stigla na rođendan i otkrila šta je donela porodici Piljikić na poklon, ali i koliko se Seka promenila otkada je rodila Jakova:

Foto: Pink.rs

Poklonila sam cveće Seki i poklon za Jakova. Ja sam uvek zadužena za izbor cveća, baš volim lepo cveće da biram i poklanjam. Seka je divna kao majka, promenila se od kad je postala majka, divna je. Sviđa mi se što je opuštena, ne paniči ako padne. Vrlo je opuštena i to mi se baš sviđa - izjavila je Slađa.

Slavlju prvog Jakovljevog rođendana prisustvuje i Zorica Brunclik sa porodicom, koja je kupila specijalan poklon:

Foto: Pink.rs

Poklon je ovoga puta ponovo specijalan. Poklon je zlatnik, na jednoj strani je njegovo ime, Jakov, a s druge strane njihova slava Sveti Jovan - otkrila je Zorica Brunclik.

Goga Sekulić stigla je sa dečkom Urošem Domanovićem koji je nosio ogromnog plišanog medveda.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Poklon mi je bilo teško da odaberem. Uvek je teško izabrati poklon kad su tako bitni datumi - izjavila je Goga.

U toku današnjeg dana, Seka je objavila nekoliko fotografija rođendanske torte za malog Jakova, a potom je pokazala i kako se ona priprema za ovaj dan.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Autor: J. V.

#Seka Aleksić

'