AKTUELNO

Pevačica Ana Nikolić početkom avgusta sa suprugom Stefanom Đurićem Rastom dobila je ćerku, a sada je otkrila koliko je srećna zbog toga.

Emocije zbog rođenja ćerke Tare, skoro dva meseca preplavljuju pevačicu Anu Nikolić i ona o svojoj sreći otvoreno govori. Nikolićeva se od porođaja povukla iz javnosti i potpuno posvetila brizi o Tari, a sada je i javno progovorila kako provodi vreme sa ćerkom:

Sada na život gledam iz drugačije perspektive. Sve je beznačajno u odnosu na tren kad sedim na terasi, ljuljam svoju bebu i osećam istinsku sreću. To je ogroman preobražaj, kao kad doživite katarzu od uzvišene lepote. Ni sanjala nisam da je ovolika sreća moguća. Tara je dala pravi smisao mom životu, sve je zaokružila. Stalno se pitam zašto to nisam ranije uradila - kazala je Ana koja je nakon prođaja u opisu jedne fotografije na instagramu priznala kako je rođenje Tare uticalo na nju:
Ne postoje reči kojima bih opisala ovaj osećaj! Mislila sam da znam šta je ljubav… mislila sam da znam šta je sreća… Ona mi je objasnila sve što niko nije uspeo nikada! Ona je moj najveći životni uspeh i i smisao mog zivota! - reči su kojima je Ana opisala ovu fotografiju.

Pevačica je nakon rođenja ćerkice, na poklon od supruga dobila automobil, a od svoje svekrve Ana je dobila narukvicu, ali i Tara je. A šta je malena Tara promenila u Aninom i Rastinom životu, otkrila je upravo pevačica:

Stefan i ja smo istinski srećni. Ceo naš dan se vrti samo oko Tare. A kilogrami… Oni polako počinju da se gube. Sve će doći na svoje. Sada sam u ulozi mame, ušuškana, i lepo mi je - izjavila je Ana.

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

'