AKTUELNO

O njenoj preljubi sa Žikinim sinom svi znaju, a mnogi nisu bili upućeni u ostale pojedinosti iz života zvezde "Zadruge".

Iako čitava nacija zna za bračne probleme Divne i Marka, zvezda dokumentarne emisije "DNK" koja ih je i proslavila, njihova prezimena i godine rođenja ne zna gotovo niko, pa ni cimeri koji od 6. septembra sa njima žive u novoizgrađenom gradu u rijalitiju "Zadruga".

Pročitajte još... FOTOGRAFIJA KOJA JE ZAPALILA INTERNET! Divna DNK i Melanija Tramp LIČE!

Foto: Pink.rs

Kao što je već poznato, Divna i Marko još uvek nisu zvanično sklopili brak, iako imaju ćerkicu, a po svemu sudeći, do svadbe će doći u "Zadruzi", budući da je Kocić svoju nevenčanu suprugu zaprosio pred TV kamerama ovog četvrtka.

Foto: Printscreen

Divna Milanović se, inače, pre ulaska u rijaliti izjasnila da je domaćica - zadužena je za brigu o detetu i sve kućne poslove, iako je, za razliku od nevenčanog supruga Marka, završila srednju poljoprivrednu školu. Ipak, u struci nikada nije radila.

Foto: Ivan Vučićević

Zvezda "Zadruge" rođena je 24. decembra 1992. godine, i ima samo 24 godine! U ulozi majke već se ostvarila, a izgleda da će do kraja rijalitija i zvanično postati gospođa Kocić, o čemu već dugo mašta. Takođe, jedna od najvećih želja joj je da u rijalitiju i zatrudni, a da li će joj Marko ispuniti ovu želju, pokazaće vreme.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Divna Milanović

#Rijaliti Zadruga

'