AKTUELNO

Oni su odlučili da na Ibicu, gde će se venčati, dođu malo ranije kako bi sve pripremili za taj dan.

Atraktivna pevačica Nataša Bekvalac i njen izabranik Luka Lazukić izgovoriće u ponedeljak, 25. septembra, na njen 37. rođendan - sudbonosno "da".

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/NKostić

Oni su odlučili da na Ibicu, gde će se venčati, dođu malo ranije kako bi sve pripremili za taj dan. Nataša je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram iznenadila fotkom na kojoj se vidi kako Luka uživa na terasi, u pogledu na more, a ona je fanovima poručila da su stigli na Ibicu!

- Jutra kao ova - napisala je Nataša u opisu fotografije na Instagramu i otkrila da je sa svojim budućim suprugom stigla na Ibicu.

Foto: Instagram

Kako su pripreme za venčanje na Ibici uveliko u toku, do javnosti je dospela informacija i da burme neće razmeniti na ceremoniji sklapanja braka, jer ih već danima nose.

Iako to nije običaj, prstenje su odavno kupili u Beču, te su bili nestrpljivi pa su odlučili da ove simbole njihove ljubavi odmah ponesu.

Inače, Natašina ćerka zbog obaveza u školi neće biti na maminoj svadbi, a Bekvalčeva je nedavno objavila da je u drugom stanju, te da će sledeće godine roditi još jednu devojčicu.

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#pevačica

#svadba

'