AKTUELNO

Prethodno je Luna pevaču ljubomorisala zbog Mace Diskrecije.

Nakon što je prvo igrala, a zatim se posvađala sa "dobrim prijateljem" zbog nje, Luna Đogani i Maca Diskrecija, ušle su u svađu! Blogerka je odlučila da više neće da ćuti, i sve što ima kaže cimerki.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su svi legli u svoje krevete, treće veče za redom, krenula je masna igra istine. Lepi Mića postavio je pitanje Maci koji bi seks najviše volela da vidi u "Zadruzi", na šta je Diskrecija odgovorila:

Volela bih da gledam seks Lune i Slobe, iskreno! Mislim da bih se tu najviše naložila. - iskrena je bila Maca.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je dodala da voli amaterske erotske filmove i da uživo obožava da gleda takve scene. Maca je u jednom trenutku rekla kako bi volela da ima seks i sa Slobom, a raspoložena je i za akciju u troje, sa Lunom. Ovo je Đoganijevu, potpuno izbacilo iz takta:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PREVIŠE SE OPUSTILE! Devojke nasrnule jedne na druge! (VIDEO)

Možete ti i Sloba, bez Lune! Šta misliš o tome? A? Ne bih pipnula ni tebe, ni Slobu! Ne bih! Fuuuj! Jel ti jasno? Možete vas dvoje slobodno, jeste da je on oženjen, ali nema veze! Sloba je zainteresovan za tvoje grudi! Samo se vi zajašite! - besna je bila Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Luna i Sloba su se nakon nekoliko dana veoma bliskog odnosa, sinoć razdvojili, a sve to zbog Mace, takođe, pred zoru u wc-u Luna je imala ljubomorne nastupe.

POGLEDAJTE: PUKA TIKVA! Luna OPASNO LJUBOMORISALA Slobi: Ne moramo više ništa da imamo! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Sloba Radanović

'