AKTUELNO

Nova sezona Amidži šoua počela je spektakularno.

Odmah na početku nove sezone emisije "Amidži šou" Ognjen Amidžić je odlučio da iznenadi svoje verne gledoce lepom vešću.

Naime, tokom ove sezone oni koji smatraju da imaju dar za pevanje moći će da šalju snimke u kojima će pokazati svoje vokalne sposobnosti na mejl gmusicbattle@gmail.com.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju će od Ognjena dobiti vrednu nagradu, dve pesme koje će snimiti za njegovu produkciju.

- Mi u ovoj novoj sezoni otvaramo novo takmičenje koje se zove "Youtube Music Battle". Svi to mogu da urade od kuće, oni koji žive u Americi, možda na Aljasci, Urugvaju, Irskoj, nije bitno - gde god da ste, a ne možete da dođete na audiciju na neko od ponuđenih takmičenja, ovo je za sve vas. Bitno je samo da imate više od 16 godina. Jednostavno, otpevate nešto, odsvirate, odrepujete, bitboksujete, ovo je muzičko takmičenje u najširem smislu. To snimite i pošaljete nama na mejl gmusicbattle@gmail.com i mi ćemo vrlo brzo početi na našem kanalu Gproduction da kačimo sve vaše snimke, a čiji snimak bude imao najviše pregleda te nedelje on je pobednik te sedmice. Na kraju sezone svi pobednici se bore za veliko finale i ko pobedi dobija od moje produkcije dva spota, dve pesme, gostovanje u emisiji, plaketu i mogućnost da napravi muzičku karijeru - objasnio je Amidđić odmah na početku emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SRCEPARAJUĆE: Kad vidite gde Anastasija drži Arkanovu fotografiju, KRENUĆE VAM SUZE! (FOTO)

Ostanite uz televiziju Pink, jer će Ognjen večeras ugostiti političara i gradonačenika grada Jagodina, Dragana Markovića Palmu, jednu od trenutno najpopularnijih pevačica, Aleksandru Prijović, fudbalere Vladimira Stojkovića i Zorana Tošića, kao i Popa iz "Kontrakviza", koji se emituje na TDI radiju, što je ekipa koja garantuje dobru zabavui, baš kao što ste i navikli kada je Amidži šou u pitanju.

Autor: V. T.

#Amidži Šou

#Nagrada

#Ognjen Amidžić

#emisija

'