AKTUELNO

Ovo se neće svideti Slobinoj ženi!

Maneken Marko Zec, drugi je izbačeni ukućanin najvećeg rijaliti programa na Balkanu. On je posle izlaska iz "Zadruge" gostovao u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević. Vidno razočaran što je izašao, priznao je da mu se još ostajalo, sa kojom je takmičarkom imao ljubavnu aferu, ko se skidao pred njim, ali i šta su to radili oženjeni pevač Sloba Radanović i blogerka Luna Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Andrijana mi se svidela. Mi smo nešto započeli, čak je i pao neki poljubac, kad se izgasilo svetlo, ali ona ima neku prepreku, jer je obećala svojima da se ništa neće desiti. - razočaran je bio Zec.

Foto: TvPink Printscreen

On je dodao i da mu je žao, što nije stupio u seksualne odnose sa pevačicom. Danima se vodila i priča oko erotskih fotografija koje je Marko slao pre ulaska u Zadrugu, jednom takmičaru, a u prvom delu gostovanja, pogledajte šta je rekao na tu temu:

POGLEDAJTE: SHVATILA SAM DA SAM KLINKA: Pevačica otkrila razlog raskida sa Anđelom! (VIDEO)

Dok je sedeo u studiju, Zec je rekako kako mu se Maca Diskrecija nabacivala i skidala pred njim, ali i da je video da su se poljubili Sloba Radanović i Luna Đogani!

Foto: TvPink Printscreen

Pa, ne znam šta bih rekao... ali... pre nekoliko noći, sam video poljubce u Slobinom krevetu. Tu ipak ima nešto. - rekao je jako bitan detalj, Marko Zec, i nastavio: Sloba i nije baš bio zainteresovan, ali Luna je htela sa njim, mada sam ja čuo, da je njegova žena dala Luni da Luna Slobu čuva u Zadruzi. Čuva ga fino! - završio je maneken.

Foto: TvPink Printscreen

On je komentarisao i ostale ljubavne odnose, a šta je zanimljivo rekao i na zamenu partnera Anđele Veštice sa Minom Vrbaški, pogledajte:

Crnogorski maneken, komentarisao je i zaljubljivanje Divne DNK u Baneta Čolaka, a kako je Divna napravila svog supruga ljubomornim, i ko će koga tu pre da prevari, možete pogledati u trećem delu gostovanja Marka Zeca, nakon izbacivanja.

POGLEDAJTE: DA LI TE JE UBILA SAVEST: Anđela NAPALA maloletnicu nakon što je saznala da je SPAVALA SA ĐEKSONOM! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Bane Čolak

#Divna Milanović

#Divna i Marko

#Dušica Jakovljević

#Luna Đogani

#Marko Zec

#Rijaliti Zadruga

#Seks

#Sloba Radanović

'