AKTUELNO

Posle pomirenja oca i ćerke, svi očekuju da će Kristina i Aleksandra konačno uspeti da pronađu zajednički jezik.

Priznati srpski kompozitor Kornelije Kovač naljutio se na svoju ćerku Kristinu Kovač onda kada se javno odrekla rođene sestre Aleksandre. Otac i ćerka dugo nisu nili u najboljim odnosima, tokom godina su se značajno udaljili, a izgleda da su konačno uspeli da izglade nesporazume i ponovo stvari dovedu u red.

Foto: Wikipedia

Pročitajte još... Aleksandra Kovač OTPEVALA SEVDALINKU, naježićete se kada je budete čuli! (VIDEO)

Naime, Kristina i Kornelije su sinoć viđeni u "Kombank areni" na koncertu Stinga, gde su u loži sedeli jedno pored drugog. Njihova zajednička fotografija osvanula je na Instagramu i pokrenula lavinu pozitivnih komentara poštovaoca članova ove muzičke porodice, koji nisu krili sreću što kod njih ponovo vladaju ljubav i harmonija.

Foto: Instagram

Koje Kristinine reči su ga zabolele?

Šokantni Fejsbuk status Kristine Kovač podigao je pre tri godine ogromnu prašinu u javnosti - ona je u svojoj ispovesti objasnila zbog čega je odlučila da prekine svaki odnos sa sestrom Aleksandrom Kovač, a jedan od glavnih razloga jeste to što, kako je rekla, Aleksandra ne gaji nikakva osećanja prema Kristininoj kćerki Tari.

Foto: Printscreen Youtube

- Ja sam najbližu sestru izgubila negde 1996. Ona je mene izgubila danas. Žao mi je, milion puta sam se pokajala što sam je ikada povredila svojim grubim rečima i stavovima na temu njenog odabira životnog partnera - započela je Kristina svoje javno obraćanje u septembru 2014. i dodala:

Foto: Youtube

Znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela, što sam se ugojila, što ne čuvam ljubomorno ugled koji moja porodica ima. Moje dete otkako se rodilo skoro 5 godina nije imalo tetku, pa je onda 6 meseci imalo, a sada opet nema - objasnila je Kristina i dodala da se Aleksandra igra sa osećanjima njene ćerke, preko čega ona nije mogla da pređe.

Da li je pomirenje oca i ćerke znači da će i dve rođene sestre uspeti da pronađu zajednički jezik i ponovo povrate bliskost, ostaje da se vidi.

D. T.

#Aleksandra Kovač

#Kornelije Kovač

#Kristina Kovač

'