AKTUELNO

Ostali štede hranu, a on jede sve što mu dođe pod ruku!

Nakon što je po ko zna koji put Miki Đuričić opljačkao prodavnicu, svi učesnici "Zadruge" sinoć su kažnjeni, drastičnim smanjenjem ovonedeljog budžeta. To u startu znači da će narednih sedam dana svi oni imati manje hrane, a ta činjenica dodatno je iznervirala ukućane, koji su odmah počeli da jure pčelara.

Foto: TvPink Printscreen

Više puta u toku noći, Miki je govorio kako ne vidi ništa strašno što su svi zbog njega kažnjeni i da hrane ima dovoljno. Saša rudar, u jednom trenutku bio je sa Mikijem u dvorištu. Kada su se dotakli ove teme, Sale ga je pitao da li je nešto jeo danas, a on je počeo da nabraja debeo spisak:

Ja? Razvalio se! Ja sam danas pojeo, ovako: jutros ono što smo jeli zajedno - jeli smo paštete, ajvar i one pogače smo pojeli. Onda sam pojeo dve banane. Pojeo sam keks, celu onu jednu. Pojeo sam... sad hleb i ajvar. Pojeo sam jutros dok sam pekao hleb, jednu kobasicu. Popio sam jedno dve litre soka. Pojeo sam štrudlice, tri, četiri i pojeo sam sad ovaj keks što sam imao. I večerali smo kulen i čajnu kobasicu! - prisetio se Miki svih obroka, dok je Saša ostao šokiran.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je Đuričić nastavio da komentariše hranu i rekao da će uvek pljačkati prodavnicu, dokle se bude krala hrana. Podsetimo, u subotu veče, za vreme gostovanja Vojislava Šešelja u Zadruzi, neko je ukrao hranu, koju im je Šešelj kupio.

POGLEDAJTE: A TEK ŠTO SU JE KUPILI: OPŠTA FRKA u toku suđenja, zadrugarima NESTALA HRANA! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

'