AKTUELNO

Zajedničkim snagama uspeli su da svojoj ćerkici Loreni izmame osmeh i ulepšaju dan!

Folk pevač Darko Lazić i njegova bivša supruga Ana Sević višemesečna medijska prepucavanja ostavili su iza sebe i ponovo, posle dužeg vremena, svoju ćerkicu Lorenu zajedno izveli u šetnju!

Foto: Pink.rs.

Kao u dobra, stara vremena, Darko i Ana su sa svojom naslednicom posetili jedan beogradski tržni centar, gde ih je primetio i naš paparaco. Nekadašnji bračni partneri bili su sjajno raspoloženi, a sudeći po snimcima, zajedničko vreme koje su ponovo, kao porodica, proveli sa ćerkicom Lorenom, veoma im je prijalo. Najviše je uživala razigrana Lorena, koja u prisustvu oba roditelja nije skidala osmeh s lica.

Podsetimo, poslednjih meseci šuškalo se da su Darko i Ana na ratnoj nozi, te da je jedan od glavnih problema ko od njih dvoje sa Lorenom provodi koliko vremena. Glasine da nešto ne štima dodatno je podgrejalo to što se folker letos nije pojavio na rođendanu svoje ćerke, dok je goste očekivala samo Ana.

Nekadašnji supružnici Lorenu su dobili su 10. jula 2014. godine, dok su brak zvanično okončali u maju ove godine, iako su mnogo pre toga stavili tačku na svoju emotivnu vezu. Ana je utehu pronašla u Danijelu Nedeljkoviću, dok je Darko verio Marinu Gagić, koja se porodila ovog leta, 24 juna. Pevaču je ispunila najveću želju i podarila mu sina Alekseja.

Foto: E - Stock

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

D. T.

#Ana Sević

#Darko Lazić

'