AKTUELNO

Pred beogradskom publikom i gostima srpske prestonice u džez klubu "Ellington's" nastupiće čuvena muzičarka!

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović otvorio je prošlog petka džez klub "Ellington's", koji se nalazi u beogradskom hotelu "Hajat".  "Ellington's" je ponovo, posle petnaest godina, otvorio svoja vrata za sve ljubitelje kvalitetne muzike i dobrog provoda koji ponovo u srpskoj prestonici imaju prijatan ambijent u kojem će moži da uživaju u dobrom džez, fank, soul, rok i pop zvuku.

Foto: Jelena Simonović

Željko Mitrović je, inače, "Ellington’s" otvorio budući da je prepoznao potrebu beogradske scene za jednim kvalitetnim džez klubom koji je već u startu premašio očekivanja publike, a koji će raditi svake večeri izuzev nedelje.

Foto: Jelena Simonović

Čuveni kompozitor Rade Pajić zadužen je za repertoar kluba “Ellington’s“, dok će večeras, kao i u noći otvaranja, s bendom nastupiti čuvena Tanja Jovićević.

Ona je zasigurno jedan od najboljih vokalnih solista na ovim prostorima, dobro poznata širokoj publici. Tanja je bila pevačica kultne beogradske grupe “Oktobar 1864”, koju su 1984. godine osnovali Goran Tomanović, Željko Mitrović i Dejan Krmpotić. Posle tri veoma uspešna albuma, “Oktobar 1864” (1987) i “Igra bojama” (1988) i “Crni ples” (1990), bend je 1991. godine prestao sa radom, a Tanja se posvetila solo karijeri. Sastav koji okuplja čine vrhunski muzičari, a program koji izvode su džez standardi.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

„Ellington’s“ klub otvoren je za sve ljubitelje džez i pop muzike svakog dana osim nedelje od 21h do 02:30h. Telefon za rezervacije 064 0150 272.

Foto: Jelena Simonović

Pink.rs

#Tanja Jovićević

#Željko Mitrović

'