AKTUELNO

Ne prestaje da iznenađuje.

Kada je 20-godišnja pevačica Zoi nastupila na prestoničkom Prajdu u septembru tekuće godine izazvala je lavinu podeljenih komentara, ali sestričinu Nataše Bekvalac to je nije omelo da angažuje nekolicinu transrodnih osoba za potrebe snimanja spota za novu pesmu "Zovi".

Foto: Printscreen Youtube/Bassivity Digital

- Dobar deo tinejdžerskog doba sam provela u Los Anđelesu gde su kreativne slobode znatno drugačije nego ovde, pa je samim tim i moj način izražavanja možda drugačiji nego što je uobičajno. Doduše, sada su došle nove generacije koje podržavaju različitost pa i nisam toliko dočekana na krv i nož koliko sam očekivala. Postoje, naravno, ljudi kojima se to ne dopada, ali to je sasvim okej - izjavila je vlasnica hita "Eto" za Pink.rs.

Foto: Printscreen Youtube/Bassivity Digital

Tri i po meseca nakon debitantskog singla, Zoi je ekranizovala i drugu pesmu "Zovi", a škakljivi tekst o muškarcu koji je proganja ispratila je kontroverznim spotom koji se poigrava sa LGBT tematikom, što je ponovo izazvalo lavinu reakcija.

Foto: Printscreen Youtube/Bassivity Digital

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Nadal se danas ženi, a na venčanju se neće pojaviti njegov veliki prijatelj i poznata pevačica! (FOTO)

U nastavku pogledajte scene o kojima se i te kako priča, a nema sumnje da će vam zbog jedne od njih pasti vilica.

Pink.rs

#zoi bekvalac

'