AKTUELNO

Bio je oštar.

Vladimir Tomović je podigao veliku prašinu svojim boravkom u "Zadruzi 3", a publika ne prestaje da komentariše njegove ljubavne afere, ali i svađe i sukobe sa mnogim zadrugarima.

Nakon poziva koji je sinoć imao sa svojom majkom i bratom, Vladimir je odlučio da posluša majku i distancira se od Mine Vrbaški, kojoj je poručio da mogu da budu samo prijatelji. Ovim povodom stupili smo u kontakt sa Vladanom Tomovićem, koji je na samom početku razgovora pričao o Vladimirovom druženju sa Minom.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se u Beloj kući, ali i van nje, spekuliše da je Vladimir sada Minino "sredstvo za osvetu" Staniji Dobrojević, koja je u protekloj sezoni Mini preotela dečka - Marka Markovića, upitali smo Vladana šta misli o svemu tome.

Foto: TvPink Printscreen

Sukob između Tomovića i Ivane Krunić poslednjih nekoliko dana trese "Zadrugu 3", a mi smo pitali Vladimirovog brata šta misli o toj svađi, s obzirom na to da je Tomović često isticao da je Ivana devojka za primer, koja bi mogla da bude njegova izabranica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Gagija i Đoleta svi znate, a ovo je Dario Đogani i trenutno ga gledate u hit seriji 'Crveni mesec'! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Protekle noći, ali i tokom ovonedeljne žurke, došlo je do žestoke svađe između Tomovića i Radeta Lazića, pa je time puklo još jedno veliko rijaliti prijateljstvo, a Vladimirov brat tvrdi da je Rade za sve kriv.

R. L.

#Vladimir Tomović

'