AKTUELNO

Rado bi mladencima zapevale svoje velike hitove!

Naslednik balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović oženiće se Bogdanom Rodić koja čeka njegovo dete. Svadba decenije zakazana je za 24. novembar, a biće upriličena u jednom prestoničkom hotelu.

Foto: Pink.rs, E-stock

Po medijskim kuloarima se šuška da će ponosna mama i buduća baka Ceca za ovu priliku angažovati veliki broj kolega koji će pevati na velikom svadbenom veselju, a mi smo kontaktirali pevačice čije se pesme najviše traže po srpskim svadbama.

- S obzirom na to da je to njihov dan, pevala bih mladencima šta god oni žele. Moje pesme se pevaju po svadbama, a najčšće mladenci traže pesmu ''Lepi moj''. Ona tu su i pesme ''Stiže nedelja'', ''Udajem se ja''. U svakom slučaju kad vas neko pozove na neki tako bitan dan otpevate im ono što oni žele. Ja sam sa svima u dobrim odnosima, pa tako i sa Cecom - rekla je za Pink.rs Snežana Đurišić.

Foto: Pink.rs

Pevačica Nada Topčagić nam je priznala da bi mogla da peva 24 sata, a otkrila nam je i da je ona bila prva pozvana na svadbu Željka Ražnatovića Arkana i Cece.

- Pevala bih "Rodio se sin, mali gospodin" (smeh), a Ceci bih pevala "Budi srećan, sine", pa "Luda svadba", pa "Jutro je", ma mogla bih da pevam 24 sata. Moram da vam kažem, Željko i Ceca su mene prvo pozvali na njihovu svadbu. Kada su svoju svadbu objavili kod Minimaksa, čim su napustili studio, prvo su mene iz kola pozvali, tako su mi i rekli "Nado, tebe prvo zovemo" - ispričala nam je Nada

Foto: NKostić

PROČITAJTE JOŠ: ZAKAZANA SVADBA DECENIJE! Evo kad Ceca ženi sina Veljka, Ražnatovići su ovo hteli da ispoštuju!

Autor: Pink.rs

#Snežana Đurišić

#Veljko Ražnatović

'