AKTUELNO

Serija ''Crveni mesec'' iz epizode u epizodu obara rekorde gledanosti!

Prvu epizodu ljubavno-istorijske serije "Crveni mesec", čija je radnja smeštena u period posle pobede Srbije u balkanskim ratovima, a uoči Prvog svetskog rata, gledao je svaki drugi gledalac u Srbiji kraj malih ekrana. Glumica Ivana Dudić, koja tumači glavnu žensku ulogu koja je već pobrala sve simpatije publike na samom početku razgovora priznala je kako nije očekivala ovoliko gledanost serije.

Foto: RTV Pink

Glumica je za najbrži portal u Srbiji, Pink.rs otkrila u kojoj meri se može poistovetiti sa Sofijom, ali je i obećala da će lik koji tumači neke iznenaditi, a možda i zaprepastiti. Na pitanje ko joj najviše pomaže u adaptiranju na setu, oduševljeno je rekla da je to glumica Olga Odanović koja u seriji tumači njenu baku Nataliju.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Gledaoci i čitaoci našeg portala imali su prilike da vide jednu smešnu scenu sa snimanja ove serije, u kojoj glumac Mihajlo Jovanović ulazi u kadar kao kućna pomoćnica, što niko od njih nije očekivao, upravo to je Ivana izdvojila kao najzanimljiviji trenutak sa seta.

Foto: Jelena Simonović

Pročitaj više: OTKRILI SVE! Ivana i Mihajlo ispričali kako je nastao skeč na setu hit serije 'Crveni mesec' o kom BRUJI SRBIJA! (VIDEO)

I.Radulović

#Ivana Dudić

'