AKTUELNO

Ona je na taj način stekla pravo da ponovo predstavlja Srbiju na nedelji mode u Milanu koja će se održati u februaru 2020. godine.

Trinaesto izdanje „Serbia Fashion Weeka“, najznačajnije i najveće modne manifestacije u Istočnoj Evropi, završeno je tradicionalnnom dodelom nagrada „Serbia Fashion Awards“. Svečanost na kojoj su najuspešnijim dizajnerima i manekenima dodeljena priznanja, organizovana je glamuroznom ambijentu jednog novosadskog hotela.

Foto: Svetlana Braun

Nagrade su raspoređene u četrnaest kategorija, a stručni internacionalni žiri nagradio je najuspešnije kolekcije, najbolje dizajneri, talente i modele.

Jedna od važnih nagrada ponovo je pripala modnoj dizajnerki Suzani Perić. Po drugi put, priznanje „Winer for Mad Mood Milano Fashion Week“ pripalo je Suzani, a ona je na taj način stekla pravo da ponovo predstavlja Srbiju na nedelji mode u Milanu koja će se održati u februaru 2020. godine.

Foto: Nenad Karlić

„Zahvalna sam „Serbia Fashion Weeku“ na ovoj nagradi koja za mene predstavlja čast, ali i veliku odgovornost. Verujem da će srpaka moda ponovo postići uspeh u Italiji, a ja ću dati sve od sebe da pripremim kolekciju koja će da nadmaši ovu aktuelnu sa kojom sam upravo u Milanu prošlog meseca osvojila značajnu nagradu kao najbolji internacionalni diyajner“, rekla je Suzana.

Autor: Pink.rs

#Suzana Perić

'