AKTUELNO

Poznate bake plene svojim izgledom!

U svim medijima je 3. juna odjeknula vest da je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović postala baka. Ceca se sa 47 godina ostvarila u ulozi bake, a za ove dame sa javne scene s pravom se može reći da su na vreme razmišljale o svojim potomcima.

Foto: Instagram.com

S obzirom na to da su veoma mlade postale mame, one sada uživaju u ulogama baka. Iako za većinu njih ne biste ni pretpostavili da mogu imati unuke, jer svojim izvajanim telima to nikako ne potvrđuju, činjenica je da su već duže vreme baš u toj ulozi. Mladolike, zategnute i u top formi, ove poznate dame ostavljaju utisak da su u jeku mladosti i iz tog razloga važe za najprivlačnije bake naše javne scene!

Foto: E-Stock

Pevačica Slađa Delibašić, koja se proslavila u popularnoj grupi “Đogani”, ostvarila se u ulozi bake u 45. godini. Njena ćerka Silvija je obradovala sa rođenjem male Tije, zbog čega je Slađa presrećna. Kako pevačica vodi računa o svom izgledu, redovno trenira i hvali se provokativnim fotografijama na Instagramu, lako je zaboraviti da se već ostvarila u ulozi bake.

Baka je vrlo rano postala i pevačica narodne muzike Ana Bekuta. Kada joj se rodio unuk Branko, popularna folkerka je imala samo 39 godina, a kasnije je dobila i unuku Sonju. Ona sada izgleda bolje nego ikada, a unuci su joj već veliki. Verovali vi ili ne…

Foto: Pink.rs

Pevačica Stojanka Novaković Stoja verovatno je i najmlađa baka na estradi. Sa svega 33 godine ona je dobila prvo unuče i za nju se slobodno može reći da je pravi primer lepe i dobrodržeće bake. Rasna, negovana i zanosna, Stoja je žena koja se i te kako odupire godinama.

Foto: Privatna arhiva

Zlata Petrović je po mišljenju mnogih – savršena žena. Sitna, izvajanih oblina i koketna, ona je bila, jeste i ostaće san mnogih muškaraca. Za nju je baš teško poverovati da je u međuvremenu postala i baka, jer se ova dama toliko dobro drži, da je to zaista iznenađujuće. Njen sin Miki dobio je ćerku Vasilisu kada je ona imala 44 godine, a tri godine kasnije stigla je i unuka Vasilija.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Svetlana Ceca Ražnatović

'