AKTUELNO

Fanovi u šoku!

Jutros je kao bomba odjeknula vest da je pobednica "Zadruge 1" i pevačica Kristina Kija Kockar uletela ranom zorom u stan svog bivšeg supruga, pevača Slobe Radanovića i fizički nasrnula na njega. On je odmah pozvao policiju, koja je ubrzo pristigla, a kada su došli pripadnici sedme sile Sloba je sve demantovao.

PROČITAJTE JOŠ: ANĐELA VEŠTICA IZGORELA OD BESA kad je videla Mateju i Minu ispod pokrivača, pa im poručila: Klošaru, dabogda istrunuo tamo, ona je lepša kad je OŠIŠANA DO GLAVE!

Foto: Pink.rs.

Kija je takođe demantovala ove navode, te je tvrdila da je sve izmišljotina i da ona nema nikakve veze sa upadom u Slobin stan.

Kockareva je sada odlučila i da se našali na svoj račun, pa je objavila na svom Instagram profilu fotografiju naslovnih strana novina i uz to napisala: - Danas sam čula najjaču foru: ''Najveća kletva je da ti Kija dođe u pet ujutru na vrata".

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Ova Kijina poruka izazvala je pravi haos na društvenim mrežama, a njeni i Slobini fanovi se i dalje pitaju šta se zaista dogodilo u Radanovićevom stanu danas u zoru!

Podsetimo, kako je Sloba rekao policiji kada je pozvao da prijavi svoju bivšu suprugu, ona je upala u stan i navodno ga je maltretirala. Policija je odmah došla do stana gde je utvrđeno da su se prvo svađali, a zatim potukli. Sloba je na sebi imao ogrebotine, dok se Kija žalila na bol u nozi i imala je crvenilo. Kako nezvanično saznajemo, pre ovog incidenta, Kija je došla do Slobinog stana, kako bi ga upitala da li je voli. Kada joj je on rekao da ne zna, pevačica je uzela veliki nož i pokušala sebi da naudi. Sloba je tada pozvao policiju, koja je odvela Kiju u specijalnu bolnicu na pregled, a kada je lekar utvrdio da ona nije za njih, poslata je u policiju na trežnjenje.

R. L.

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'