AKTUELNO

Nije kao druge!

Internacionalna diva Didi J napravila je promociju za pamćenje i ovoga puta pomerila granice. Kako već godinama živi na relaciji Amerika-Beograd, duh Njujorka donela je u našu prestonicu i time napravila nešto sasvim drugačije i nesvakidašnje.

Foto: Promo/Andrej Nihil

Naime, ovo je bila prava svetska promocija. Ispred kluba, pored crvenog tepiha i raskošnih balona sa njenim inicijalima, Dijana je imala vozni park pored koga su se zvanice fotografisale. Unutar samog ambijenta Didi je pokazala da je pravi domaćin, nasmejana i srdačna dočekivala je goste, a kako bi bila prva u svemu ona je osmislila da u klubu budu okačene table na kojima su pisale svima dobro poznate ulice najmoćnije zemlje na svetu.

Foto: Promo/Andrej Nihil

Foto: Promo/Andrej Nihil

Spot za pesmu "Sorry" je snimljen u Njujorku na čuvenom Tajms Skveru, a takođe uključuje scene sa Bruklinskog mosta, privatnog aerodroma gde svoje avione drže Tom Kruz, Džej Zi i Bijonse, kao i bezbroj studijskih scena. Za potrebe spota poznati koreograf Zach koji sarađuje sa Niki Minaž, Dženifer Lopez i mnogim drugim zvezdama uradio je plesnu koreografiju za Didi J. Stajling za spot uradila je Didi J lično, a s obzirom na to da se bavi modom nije joj predstavljalo problem da i u tome da svoj lični pečat. Uz zvuke njene nove pesme dodatan sjaj čitavoj promociji donela je poslastica visoka nešto manje od dva metra.

Nakon tri godine koliko gradi karijeru u Americi, Didi J je imala priliku da upozna i da se druzi sa bezbroj svetskih zvezda poput Lejdi Gage, Šegija, Dženifer Lopez, 50 Centom, Kardi Bi, bezbroj americkih producenata, koreografa itd. Svetske zvezde za Didi imaju samo reči hvale, o njoj govore da je jedinstvena, pružaju joj podršku u svakom trenutku.

Foto: Promo/Andrej Nihil

Nakon nagovora svog tima, Didi J je pristala da uradi pilot projekat "DIDI J TAKEOVER" koji govori o tome kako jedna zvezda iz Evrope dolazi u Ameriku i pokušava da postane jedna od top zvezda. Kamere su pratile Dijanu u stopu sa svime što je vezano za njenu karijeru. U rijaliti šou se pojavljuje njen prijatelj Džonte, koji je inače glavni koreograf Bijonse i koji je i nju naučio da igra. U rijaliti pilot projektu pojavljuje se bezbroj svetskih zvezda čiji se sastav za sada mora držati u tajnosti.

Foto: Promo/Andrej Nihil

Didi J je nedavno dobila ponudu za snimanje prvog serijala koji će imati 10 epizoda od jedne od najvecih američkih tv mreža tako da je to projekat na kojem će raditi u narednih godinu dana.

Foto: Promo/Andrej Nihil

Nakon uspešnog probijanja na američko tržište Didi J je rešila da krene ka vrhu americke scene. Prošle godine u jednom od najpoznatijih studija u Njujorku uradila je 8 novih pesama u saradnji sa producentima i tekstopiscima koji su usko sarađivali sa Vitni Hjuston, Paf Dedijem, Džastinom Biberom i mnogim drugim. Na jednoj pesmu na albumu nacice se i duet sa reperom koji se svrstava u top 5 repera današnjice.

Spot za pesmu "Sorry" pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Didi J

'