AKTUELNO

Pevačica se često žalila da je karijeru žrtvovala zbog braka.

Džunior Džek je međunarodno poznat producent i di-džej, dok je njegova još zvanična supruga Katarina Ostojić Kaja nekad pričala kako bi volela da se probije u muzičkom svetu van granica naše zemlje. Započeli su saradnju, ali su vrlo brzo odustali od nje, jer su shvatili da se non-stop svađaju u studiju.

Foto: Instagram

Kaja je oduvek privlačila pažnju izgledom, doličnim glasom ali i izuzetno burnim ljubavnim životom. Prvi put se udala sa 19 godina za Nikolu Dragojevića. Sa njim ima ćerku Nikolinu, a donosu su zahladneli posle njebgovog hapšenja. Par se razveo a u rijalitiju pevačica je uplovila u vezu sa Skajom Viklerom, ali su se razišli odmah posle završetka rijalitija.

Godinu dana kasnije udala se za košarkaša Uroša Duvnjaka dok joj je kuma bila Maja Marijana. Par se razveo samo nakon nekoliko meseci zbog razdvojenosti koja je uništila ljubav.

Foto: Pink.rs/S.Kojić

Na snimanju jedne emisije upoznala je di-džeja Džuniora Džeka. Tada joj je muzičar udelio kompliment da lepo peva i da bi voleo da joj napravi nekoliko pesama. Prijateljstvo su održavali preko Fejsbuku, a 2014. su se venčali. Pevačica se znala žaliti da je karijeru žrtvovala zbog braka. Život u Belgiji joj se nije dopadao, a nakon nesuglasica u braku, odlučila je da poslovno ne sarađuje sa suprugom.

Razlozi koji se navode za razvod je Kajina nostalgija za Srbijom, nastupima i karijerom, ali i usamljenost nakon čestih Džunijorovih odsutstva.

Autor: Pink.rs

#Džunior Džek

#Kaja Ostojić

#Razvod

'