AKTUELNO

Haos na početku emisije.

U Beloj kući je u toku emisija "Pretres nedelje sa Milanom" kada voditelj Milan Milošević propituje zadrugare o gorućim temama i najaktuelnijim pitanjima koja su obeležila prethodnu nedelju.

Tokom dana je u Beloj kući nastao pravi haos kada je Lepi Mića podelio budžet po svom nahođenju, a tada je proizveo bes nekolicine zadrugara među kojima su se našli Tara Simov, Vladimir Tomović i Marko Janjušević Janjuš, a Tomović se izjasnio povodom ovoga.

Foto: TvPink Printscreen

Ako mislite da ću zbog najmanjeg budžeta da kradem po prodavnici i da pozajmljujem od drugih, prevarili ste se. Ja ću pre da crknem nego što ću da kradem u prodavnici. To mu nije trebalo, ako je hteo da nas podigne, podigao nas je, ali ja ovde da budem lopov, neću. Ja na njega nisam ljut - rekao je Tomović.
Žene se nisu bunile kao vi. Šta vama treba, jaja i brašno da ste kupili, dovoljno je. Šta je sada problem - vikala je Marija Kulić na Vladimira.

Foto: TvPink Printscreen

Doći će vreme kada će nam najveći budžet biti 1.000 dinara. Mića zna čime se rukovodi. Najlakše je kada imaš sve, a od njih svih puši Janjuš. Janjuš i kad dobije najveći budžet on već od utorka prosi po kući. Vladimir je danas bio kao neka žena, kukao je kako mu spadaju g*će - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Njene reči su iznervirale Stefana Karića i Vladimira Tomovića, koji su odmah skočili na klupu, pa su iz revolta uzeli paklicu cigareta i izlomili ih na komadiće.

Ovo je nedelja u kojoj se borimo protiv pušenja - pričali su Karić i Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Miljana Kulić

#Vladimir Tomović

'