AKTUELNO

Pojedini detalji će vas začuditi!

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen u drugoj polovini jula potpisali su papire za razvod deset godina dugog braka u Drugom osnovnom sudu u Beogradu. Par je na Božić ove godine odlučio da stavi tačku na zajednicu, a tu odluku pre svega podelili su sa ćerkama Teom i Ninom, a zatim i objavili zvaničnu izjavu javnosti. Brakorazvodna parnica nije dugo trajala s obzirom na to da su se pevačica i vaterpolista dogovorili o sporazumnom razvodu.

Foto: Instagram

Za Anu, kako kaže, ovaj veliki ljubavni brodolom jedan je od sastavnih delova života. Iako joj nije bilo lako, svanuo je i dan kada je sve "došlo na svoje mesto".

- Znaš kako ja na to gledam - sve je to život. Mislim, opet, stojim čvrsto na zemlji s obe noge, zdrava sam, normalna sam, hvala Bogu, ostala (smeh)... Sve može da se prebrodi, sve prođe i sve nekako na kraju dođe na svoje mesto. Nema tu mnogo neke drame i ne znam ni ja čega - izjavila je pevačica, pa napomenula da je sa bivšim suprugom ostala u prijateljskim odnosima.

Između njih, naime, prijateljska veza nikada nije ni nestala.

- Ja da nisam uopšte bila prijatelj sa njim, da nije postojao taj normalan i lep odnos, mi ne bi ni bili u braku. Ja sam njemu bila prijatelj, sada sam i uvek ću biti prijatelj i on je otac moje dece, tako treba da bude - rekla je Ana.

Foto: Pink.rs

Što se nje tiče, sreća je u porodici, zdravlju i malim stvarima. Ona se trudi da se ne obazire na ono šta drugi misle i šta će reći, već sluša sebe. Kako kaže, čovek počne da živi tek kad se mane te rečenice - šta će drugi reći, te počne da osluškuje sebe, jer "dok nikog drugog ne ugrožavaš, možeš da radiš šta hoćeš u svom životu."

- Sreća je kad možeš sebi da napraviš dan onako kako ti želiš, kad možeš da radiš posao koji voliš, kad ti je porodica zdrava i kad su nasmejani, kad možeš nekoga da usrećiš nekim sitnicama, poklonom, lepom rešenicom... Mislim da je to sreća - ispričala je Kokićeva.

Njenu pažnju, kako kaže, trenutno "drže" ćerkice, kao i posao, pa je ništa drugo i ne zanima. Iako je jasno da i te kako mami poglede jačeg pola, ona se na to i ne obazire, ističući da "nije raspoložena za to".

Autor: Pink.rs

#Ana Kokić

#Nikola Rađen

'