AKTUELNO

Pesma izlazi 20. septembra!

Voditelj rijaliti programa "Zadruga", Milan Milošević odlučio je da uplovi i u muzičke vode. Milošević je nedavno snimio numeru "Neka pati" koju je otpevao u duetu sa pevačicom Stojom Novaković.

Foto: Promo, Milan Milošević

PROČITAJTE JOŠ: TRESLA SE RADIONICA! Tara i Mateja se ŽESTOKO raspravljali, jedno drugom uputili TEŠKE REČI, Simova na ivici suza IZUSTILA OVO! (VIDEO)

Stoja je bez razmišljanja prihvatila ovu saradnju, a pesma će ugledati svetlost dana već za četiri dana, odnosno 20. septembra. Milan Milošević za portal Pink.rs rekao je do saradnje došlo spontano.

Foto: Promo, Milan Milošević

Znam da sam sve iznenadio ali ono sto je najvažnije, sebe nisam. Pesma je stigla spontano i Stoja i ja smo se odmah pronašli u njoj i resili smo da je realizujemo uz spot koji će se premijerno pojaviti 20. septembra. Izuzetno sam uzbuđen jer je to nešto novo za mene. Međutim, ja se vodim time da ljudi koji se bave javnim poslom mogu sebi da dozvole taj luskuz da zavire i u druge sfere šou biza - govori Milan i dodaje:

Foto: Promo, Milan Milošević

Meni je na prvom mestu moj posao na TV Pink, koji sam silno želeo, a sve ostalo je samo dobra zabava. Ako se svidi ljudima biće mi izuzetno drago, a o ostalim stvarima koje nosi pevački posao ni ne razmišljam za sada. Stoja je moj dugogodišnji prijatelj i ovo je samo, recimo, kruna našeg prijateljstva. A kao što pesma kaže - Neka pati svako kome smeta... - završava Milošević.

PROČITAJTE: ZA NJU SE BORE I ŽENE I MUŠKARCI: Niko nije ostao ravnodušan na LEPOTU Milice Kemez, a tek da vidite njeno TELO! (FOTO)

Pink.rs

#Milan Milošević

'