AKTUELNO

Najviše uživa sa porodicom!

Naš najbolji teniser i prvi reket sveta Novak Đoković u nedavnom intervjuu koji je dao za strane medije je rekao da mu je zdravlje važnije od rezultata koje postiže na terenu, ali je i istakao da se trenutno nalazi u specifičnoj životnoj situaciji.

Foto: Tanjug AP

Da li je tenis važniji od vremena koje provedem sa porodicom? Da li je bitniji od zdravlja ili nečeg sličnog? Ne, nije. Prolazim kroz proces i potpuno sam sto odsto iskren i otvoren prema vama. O svemu sam razgovarao sa ženom, sa roditeljima i braćom, jer sam želeo da čujem šta oni misle. Trenutno se, privatno i profesionalno, nalazim u specifičnoj situaciji - rekao je Novak.

Novak je rekao i kako su mu trenutno deca najveći prioritet u životu, kao i da svaki slobodan trenutak koristi kako bi provodio sa svojim naslednicima. Đoković govori i da je vreme koje provodi sa decom za njega veoma posebno.

Foto: Tanjug

Otac sam dva anđela i vreme koje provedem sa njima je posebno. Ne želim da ga protraćim i onda da se u nekom trenutku života osvrnem na prošlost, pa ustanovim da nisam bio tu tokom najvažnijih trenutaka njihovog odrastanja. To bi me puno pogodilo - priča Đoković.

Za kraj Đoković je otkrio i da li se plaši kraja karijere, ali je i otkrio kako mašta da ima svoju akademiju u okviru koje bi svoja iskustva prenosio novim generacijama.

Foto: Tanjug

PROČITAJTE: GODINE VIŠE NE BROJI! Indira Levak slavi rođendan, svojim zanosnim nogama sve raspametila! Ovo je njena tajna! (FOTO)

Mogu da zamislim zato što se ne bojim života bez tenisa. Srećnim me čini i mnogo drugih stvari, ali isto tako sam rekao i ne, zato što to i neće biti život bez tenisa. Zbog toga što i, kada ne budem igrao, biću i dalje aktivan u sportu. Želim da imam svoju akademiju, da prenesem sva svoja iskustva novim generacijama koje stasavaju u Srbiji - izjavio je Novak.

Pink.rs

#Novak Đoković

'