AKTUELNO

Pevačica planira proširenje porodice.

Naša popularna pevačica Aleksandra Prijović u martu ove godine prvi put je postala majka i svom suprugu Filipu Živojinoviću podarila sina Aleksandra.

Foto: E - Stock

Ona je brzinom svetlosti uspela da povrati devojačku figuru, pa je smršala čak 24 kilograma, a na sadašnjoj figuri mogu da joj pozavide mnoge koleginice.

Smršala sam, ovu težinu sam imala u osnovnoj školi. Imala sam 78 noć pred porođaj, sad imam 54 kilograma. Vodila sam računa u ishrani, počela sam i da vežbam - rekla je Prija.

Foto: Printscreen Instagram/aleksandra__official

Kako je naš portal već pisao, Aleksandri su astrolozi predvideli uskoro drugu trudnoću, a ona ne planira tako brzo da svom sinu podari brata ili sestru.

Auu, tako rano? Meni je doktor predložio i savetovao mi da ne ostajem u drugom stanju još dve godine zbog carskog reza i ja ću se truditi da ispoštujem to. Kaže da nema potrebe i da ne bi trebalo. Ali ako astrolog kaže, onda to mora biti. Šalim se, naravno, sve što su mi rekli da će se desiti - nije se desilo - navela je pevačica i otkrila da bi ipak više volela da joj drugo dete bude devojčica:

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Volela bih sada da dobijem devojčicu, to mi je najveća želja. Pevam Aleksandru i pričam sve vreme "mama". Ja se nadam da će reći "mama". Kažu, ako kaže "mama" ili "baba", da je ženska osoba u pitanju, da će sledeće dete biti žensko. Tako da sam uporna da kaže "mama" - istakla je pevačica.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć

'