AKTUELNO

Otkrila i da će sledeće godine na plažu ići u sakou, a pročitajte i zbog čega.

Tanja Rađenović, prepoznatljivo lice TV Pink i voditeljka "Nacionalnog dnevnika", pojavila se na proslavi magazina "Hello!" u jednom prestoničkom hotelu zajedno sa svojim suprugom Petrom.

PROČITAJTE: DA SE RASTOPIŠ: Danijela Karić i Ivan Mileusnić pokazali malog Maksima, komentari samo pljušte! (FOTO)

Tanja i Petar blistali su u elegantnim odevnim kombinacijama, a na samom početku razgovora sa novinarima portala Pink.rs, voditeljka je pričala o svojoj jačoj polovini. Kako izgleda njen suprug, često zanima domaću javnost, zbog čega je Tanja to prokomentarisala, ali i iznela detalje iz njihovog harmoničnog braka.

Kao da imam novog muža, a ja istog muža imam 17 godina i on isto ovako izgleda. Pa vidi, svaki odnos za javnost deluje harmonično. Nama je lepo i to je sasvim okej - rekla je Tanja.
View this post on Instagram

#evoviđećuštoću #jednajelepa #budvasummer #bu2 #my❤️

A post shared by Tanja Radjenovic (@radjenovicka_royalgardens) on

U nastavku smo želeli da čujemo od Tanje i da li postoje naslovi koji su je u poslednje vreme iznervirali, a koji se tiču njenog privatnog života. Tanja je istakla da je jedino mogu iznervirati pogrešni zaključci, zbog čega je ovoga leta odlučila da se šali.

Ne mogu takve stvari da me iznerviraju, posebno ne mogu da me iznerviraju nameštene stvari. Mene samo mogu da iznerviraju neke reakcije ljudi ili pogrešno izvlačenje zaključaka. Pretpostavljam na šta aludiraš, a aludiraš na to što ja smatram da je potpuno normalno da, koliko god imala godina, na plažu idem sa kupaćim kostimom. Sa tim sam se šalila tokom leta, zato što je nekim ljudima koji čitaju portale smetalo što se ja slikam u kupaćem kostimu, pa sam tako planirala da sledeće godine zamolim da sa Pinka ponesem sve svoje sakoe koje imam kada čitam vesti u njima - govori voditeljka Nacionalnog dnevnika.

Tanja Rađednović i ovo leto provela je u Budvi, gde je boravila nekoliko meseci sa svojim najdražima, a tokom jednog letnjeg dana ugostila je i svoju koleginicu voditeljku "Novog jutra" Deu Đurđević i njenu majku Snežanu.

Meni je bilo super. Bilo mi je divno, bilo mi je mnogo lepo... Nije bila baš neka fenomenalna sezona, ali iduća će da pršti. Ugostila sam Deu i dosta kolega i prijatelja. Drago mi je što se Deica javila. Dea zna da na Pinku važi pravilo - ko dođe u Budvu, a ne javi se Tanji Rađenović, da se neće dobro provesti - izjavila je Tanja sa osmehom na licu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Tanja Rađenović

'