AKTUELNO

Uporedila pobednice prve i druge sezone.

Miljana Kulić gostijući u emisiji "Zadruga - narod pita" dobila je pitanje gledalaca koji su želeli da čuju u kakvim je ona odnosima sa Lunom Đogani, pobednicom druge sezone, nakon svih situacija koje su imale u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledateljka je želela da čuje i šta Miljana misli o Luninom i Kijinom pevanju. Kija Kockar već iza sebe ima nekoliko hitova, a Luna je nedavno objavila svoju prvu numeru koja je za kratko vreme postala veoma slušana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se izvinjavam gluvim osobama, ali i gluv čovek bi čuo da to nije njen glas i da je platila ženu iz Makedonije da peva. Naravno da to nije njen glas. Sada ja mogu da snimim pesmu, da piše 'Miljana Kulić', a peva je Svetlana Ražnatović. Nikakvu karijeru Luni ne predviđam. Jedino da ona otovara usta, a neko drugi da peva. O svakom smislu je osporavam, jer ne ume da peva - izjavila je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je Kiji uradila u rijalitiju, ne bih gubila vreme da pričam o tome. Kija peva svojim glasom. Ona je profesionalac. Svoje nastupe odradi tako što ona peva, a ne peva neko drugi, kao što Luna radi. Te preglede i to ne bih komentarisala. Postoje kupljeni pregledi, pratioci... Ljudi se zavaravaju time. Nije naša nacija toliko glupa. Ima dosta osoba u našoj zemlji kao što je ona. Svaka druga, treća žena je ljubavnica. Prva Suzana Perović, Zlata... One su podržavale Lunu - govorila je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'