AKTUELNO

Zbog ovoga je sigurno ponosna!

Novosadska barbika Nataša Bekvalac svakodnevno sa svojim obožavaocima na društvenoj mreži Instagram deli intimne trenutke iz porodičnog doma, pa samim tim i pokazuje koliko je usrećuje majčinstvo devojčica Hane i Katje, ali i kakva su joj podrška posle ljubavnih borodoloma koje je preživela.

Foto: Promo.

Popularna pevačica nijednog trenutka nije klonula duhom, o čemu svedoči i njen trud, pozitivna energija kojom pleni, ali i karijera koja je zbog njenih novih hitova u sve većem usponu. Ona će skoro objaviti i datum solističkog koncerta koji publika željno iščekuje, ali i iznenađenje koje je dugo najavljivala. Međutim, Bekvalčeva je uživajući u svom kutku razmišljala o svojim počecima, pa je tako podsetila sve na jedan period koji ona nikada neće zaboraviti.

Foto: Printscreen Instagram/bekvalceva

Sedim kod kuće i razmišljam...Bože, 2000. godine, još nisam napunila 20. Pojavila sam se u Herceg Novom sa pesmom ,,Laži me" i od tada otpočela svoju muzičku karijeru. Sledeće godine biće tačno 20 godina! Šta mislite o mom koncertu? Dok mi ne kažete šta mislite i da li ga želite, vidimo se na nekim drugim pozornicama - poručila je Bekvalčeva svojim vernim fanovima putem Instagrama.

K.Ristić

#Nataša Bekvalac

'