AKTUELNO

Izbegavale su se godinama zbog njega!

U domaćim medijima odjeknula je vest da je bivša zadrugarka Dragana Mitar nakon pakla koji je preživela sa još zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem utehu pronašla u zagrljaju nekadašnjeg dečka popularne pevačice Sandre Afrike, Aleksandra Moskovljevića Mikiše.

Foto: Printscreen Instagram/dragana_mitar, Printscreen Instagram/aleksandarmoskovljevicmikisa

Dragana se oglasila za Pink.rs i zagolicala maštu svih izjavom da se oseća voljenom i da uživa u znacima pažnje kojim je obasipa aktuelni izabranik, ne želeći da navede njegovo ime.

Foto: Printscreen Instagram

Međutim, malo ko je znao da Sandra Afrika nije jedina pevačica sa kojom je bio Mikiša. Na njegovoj listi bivših devojaka nalazi se i Slavica Ćukteraš, sa kojom je on bio u vezi dok ona još nije postala poznata.

Foto: Pink.rs

Slavica i Sandra se nikada nisu svađale, ali kada je Afrika uplovila u vezu sa Mikišom, ona joj se nikada više nije javila. Pevačice su se uvek izbegavale i nikad nisu govorile o zajedničkom bivšem dečku koji je nekada bio muzičar, a onda postao menadžer i emotivni partner Sandre Afrike.

Foto: Printscreen Instagram

Inače, Mikiša je poznat kao neko ko uživa u luksuzu, a ovo leto provodi uglavnom na jahtama, što se može videti i po njegovim objavama na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ: OPET SE OSEĆAM VOLJENO, UŽIVAM U NJEGOVOJ PAŽNJI: Dragana Mitar progovorila o vezi sa bivšim dečkom Sandre Afrike!

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Aleksandar Moskovljević Mikiša

#Dragana Mitar

#Sandra Afrika

#Slavica Ćukteraš

'