AKTUELNO

Ceca je pohvalila i jednu od koleginica!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović održala je još jedan spektakularni koncert u jednoj od napopularnijih diskoteka u Budvi. Ekipa emisije "EKSKLUZIVno" sačekala ju je na aerodromu pre odlaska na Crnogorsko primorje kako bi sa njom obavila intervju.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: TURCI ODLEPILI! Dara stigla na odmor, pa se odmah skinula! GRUDI NA IZVOL'TE! Dekolte da vas glava zaboli, ispada na sve strane! (FOTO)

Ceca je prvo pohvalila svoju koleginicu Marinu Visković, koja je nedavno počela da se bavi modom i čije kreacije nosi, a zatim ispričala kako se neguje i otkrila da li se neki muškarac brine o njoj.

Mnogo poruka dobijam, pitaju me žene kako se negujem. Ja to ne krijem, radim na sebi. Moji saradnici su dugogodišnji, to je dugogodišnje poverenje. Sada sam krenula na laserske tretmane. Muškarac da li brine? Maser. Masaža je zdravlje, svima treba i svima prija. Pogotovo kada si pod stresom, to je nešto najbolje što možeš sebi da priuštiš - ispričala je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Ceca je istakla i kako se bori sa stresom i ljudima sa kojima nije u dobrim odnosima.

Meni nije bitno šta se kaže, nego ko kaže. Postoje ljudi koji su mi nebitni u životu, pa ne mogu da me povrede. Ne postoje na mojoj mapi interesovanja. Ja mislim da ja to svojim delima i pokazujem - istakla je pevačica.

Na samom kraju intervjua, Ceca je odgovorila i na novinske natpise da je u imala letnju ljubavnu romansu.

Foto: TvPink Printscreen

To su budalaštine. To je postalo više dosadno i iritantno (priče o emotivnom životu) - navela je Ceca.

Ceo intervju možete pogledati u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Svetlana Ceca Ražnatović

'