AKTUELNO

Ana hoće da se preseli za godinu-dve.

Ana Sević sa dečkom Danijelom razmišlja navodno da život nastavi u Austriji. Međutim, pevač joj je poremetio planove i kako se navodi, čitava ta priča mogla bi da pokrene ozbiljan rat među njima.

Foto: Andrej Nihil

PROČITAJTE: PONEKAD BIH TE ZAGRLILA KAO MAJKA, A U SLEDEĆEM TRENUTKU... Goca Tržan otkrila kakve je probleme imala sa članovima grupe 'TAP 011'! Ovo do sada niste čuli! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

On (Danijel) ima privatni biznis i planira u skorije vreme da se preseli sa Anom u Austriju. Ona još uvek nije sigurna da je to dobra ideja zbog njene ćerke Lorene, ali mu je obećala da će razmisliti o tome - ispričao je izvor.

Foto: RTV Pink

Morala bi da popriča i sa Darkom jer bi to uticalo na njegovo viđanje sa ćerkom. Tačnije, ona je sigurna da bi Lazić tada bio u panici kako ona hoće da ga odvoji od Lorene, ali njoj to uopšte nije namera - priča izvor dodajući da je preseljenje u planu tek za godinu-dve.

Oni već godinu dana žive odvojene živote. Ana Sević i Darko Lazić pre nekoliko meseci su i ozvaničili svoj razvod. Pevač je nedavno dobio sina sa verenicom Marinom, dok pevačica uživa u vezi sa Danijelom.

Pink.rs

#Ana Sević

'