AKTUELNO

Ostvario je neverovatan uspeh sa reprezentacijom Srbije!

Reprezentacija Srbije sinoć je igrala poslednju utakmicu u "Akropolis kupu" protiv domaćina Grčke, a naši "Orlovi" su slavili sa 85:80, uprkos tome što su mnogi mislili da neće pobediti jer je nekoliko igrača povređeno i nije prisustvovalo utakmici.

Jedan reprezentativac imao je dva razloga za slavlje. Osim što je doprineo da Srbija pobedi Grčku posle produžetaka i tako ostvari sve tri pobede u "Akropolis kupu", talentovani Bogdan Bogdanović juče je proslavio i rođendan.

Foto: Tanjug

Popularni reper Relja Popović bio je u publici kao podrška našim reprezentativcima, a iskoristio je priliku i da Bogdanu javno čestita rođendan.

Srećan rođendan, Bogdane - napisao je Relja na svom storiju i stavio emotikom stegnutog bicepsa, koji u internet slengu označava snagu.

Foto: Printscreen Instagram/reljarelja

Još jedan popularni reper Stefan Đurić Rasta odlučio je da čestita emotivnom porukom Bogdanu rođendan.

Brate, legendo, ljudino! Srećan rođendan - napisao je Rasta na svom Instagramu.

Pročitajte: ONA GRMI! Ana Nikolić dovela liniju do savršenstva! NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA, internet se usijao od njenih fotografija! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram/stefanrasta

Talentovani reprezentativac napunio je juče 27 godina i trenutno igra za američki klub Sakramento Kings. Iako je svoju profesionalnu karijeru započeo u Partizanu, Bogdana obožavaju i mnoge Delije, jer je doprineo da reprezentacija Srbije dođe do mnogih ključnih pobeda. Koliko voli svoju zemlju i reprezantaciju, govori njegov citat "Mogu da kažem da i dalje naježim kada stigne poziv Srbije, isto kao i prvi put. U nacionalnom timu želiš da učiniš narod ponosnim, to me motiviše i zato nije mi potreban dodatni motiv". Nije ni čudo što je Bogdanović jedan od miljenika nacije.

M.P.

#Bogdan Bogdanović

#Relja Popović

#Stefan Đurić Rasta

'