AKTUELNO

Kultna grupa se ponovo okupila!

Kultna grupa "Tap 011" okupila se ponovo posle mnogo godina i napravila spektakl na poslednjoj večeri Bir festa, koji je ove godine održan po 17. put na beogradskom Ušću.

Ekipa emisije "Premijera", vaše omiljene emisije o poznatima, pratila je ovaj događaj i na radost mnogih fanova obavila intervju sa grupom koja je obeležila devedesete.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Prepoznatljivi i po svom smislu za humor, Tapovci su u veselom intervjuu otkrili mnogo toga. Ekipa "Premijere" upitala je Tapovce šta im najviše nedostaje, a Ivana Peters je rekla da su to zajednička putovanja. Đorđe Pajović je tada dobacio da će im nedostajati strpljenja, pošto grupa ponovo kreće na putovanja. Da li se samo našalio ili zaista Tapovci kreću na turneju, ostaje da vidimo.

Foto: TvPink Printscreen

A onda je Goca Tržan ispričala šta njoj nedostaje, ali i otkrila zbog čega se najviše nervirala kada je bila član grupe.

Od svega mi najviše oni (članovi grupe) nedostaju, u tom procesu mog muzičkog i profesionalnog odrastanja, mnogo su mi značili i mnogo su me nervirali tada, a sada me ne nerviraju. Najviše me je Pera nervirao, a sada smo najbolji drugari - rekla je Goca.
Ja sam iznenađen stvarno - nadovezao se Petar Stupar.

Foto: TvPink Printscreen

Kad si klinac sujetni, neiživljeni, nemaš pojma koliko je bitno što smo svi različiti, a srećni jedni sa drugima. Ivani sam sto puta rekla, pošto smo nas dve spavale u sobi zajedno: "Toliko puta sam te gledala dok spavaš, i u fazonu sam kao majka te gledam, zagrlila bih te, a onda bih te u sledećem trenutku zadavila" - dodala je Goca.
Mogle smo da napravimo borbu jastucima - našalila se Ivana.

Foto: live production

Ceo intervju možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Tap 011

'