AKTUELNO

Zamalo nije zaplakala

Tokom svog učešća u rijaliti programu "Zadruga" Luna Đogani je proživela pakao, zaljubila se u oženjenog pevača, Slobodana Radanovića zbog čega je osuđena sa svih strana i etiketirana kao ljubavnica.

Kada se cela ova saga završila, Luna je našla utehu u Marku Miljkoviću, te je uplovila u vezu sa njim. Ali kako nije sve išlo u pravom smeru, njih dvoje su imali velike trzavice. Sve ovo su veoma dramatično doživeli fanovi Đoganijeve koji su, prema rečima Gagija Đoganija neretko i plakali zbog sudbine blogerke i pevačice.

Foto: E-stock, Pink.rs

Luna je za portal Pink.rs ispričala potresnu ispovest o ženi koja ju je podržavala tokom dve sezone učešća u rijalitiju, a koja boluje od raka.

Dok sam snimala svoju prvu pesmu u Makedoniji, upoznala sam jednu gospođu koja me već dve godine prati, koja me bezuslovno voli, bukvalno me gleda kao svoju ćerku. Ona, nažalost, boluje od raka, ne znam kakve su prognoze, ali znam da je promenljivog zdravstvenog stanja, nekad je dobro, nekad je loše. Ona je imala veliku želju da me upozna. Rekla mi je da joj je poslednja želja da me upozna i vidi nasmejanu i srećnu. Ja sam joj ispunila tu želju i to je najmanje što sam mogla da uradim. Moja mama i ja smo se uputile kod nje, ona nas je ugostila, kod nje smo spavale. Kada sam ušla u njen dom, osetila sam tako neku pozitivnu energiju, videla sam koliko je ta žena puna ljubavi i koliko može da voli. Dok smo delile neke situacije, kada mi je pričala kako me doživela, kako me je pratila i kako je plakala zbog mene, samo sam rekla u sebi: "Bože, hvala ti što sam zdrava i što je moja porodica zdrava." Mislim da čovek nema ništa ako nije zdrav. Ovom prilikom želim da joj se zahvalim na svemu, ona toliko malo traži, a mnogo više zaslužuje - pričala je Luna sa knedlom u grlu.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Pročitajte još: FIZIČKI JE NASRNUO NA NADEŽDU, nije pokazao ni trunku kajanja, ali sad se sve preokrenulo! Toma Panić PROMENIO PLOČU! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Luna Đogani

'